29 квітня 2014 19:09
21

Ультрас просят перенести финал Кубка Украины в другой город

Представляем вашему вниманию письмо Анатолию Конькову от ультрас клубов УПЛ.

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ

Шановний Анатолій Дмитрович!


Ми, футбольні вболівальники України, наполягаємо на перенесенні фінального матчу Кубку України з міста Харків у інше місто.

Проведення фінального матчу у місті Харкові наражає на небезпеку численних вболівальників, які захочуть відвідати цей матч. Адже зараз у Харкові присутні численні агресивні антидержавні елементи. Приїзд ультрас вони можуть використати для організації масштабних провокацій, як це сталося нещодавно під час проведення матчу Прем’єр ліги між харківським Металістом та дніпропетровським Дніпром.

Слід також згадати інцидент з побиттям громадян України на трасі Полтава – Харків, серед яких теж були футбольні ультрас. Отже, небезпека існує ще і на шляху до місця проведення фінального матчу.

Чи враховувала ФФУ ці факти, обираючи Харків?

Сподіваємося, що ФФУ перегляне своє рішення. Інакше це виглядатиме як навмисне сприяння загостренню громадянського конфлікту в Україні, що містить ознаки державної зради.

Натомість, пропонуємо провести фінальний матч у Львові. Це місто максимально віддалене від східного кордону, та ще ніколи у своїй історії (!) не приймало фінал Кубку України (на відміну від Харкова, який приймав фінал тричі за останні 6 років, включно з минулорічним).

Крім гарантій безпеки, численні вболівальники України отримають можливість переконатися у гостинності та доброзичливості львів’ян, що матиме позитивний вплив на гуманітарну ситуацію в Україні. А сам матч пройде у святковій атмосфері та при повних трибунах.

Ультрас: Шахтар, Чорноморець, Славутич, Динамо. Карпат, Дніпро, Зоря, Металіст, Металург Д, Ворскла, Iллічівець, Севастополь, Волинь, Говерла, Металург З, Таврія.

29.04.2014

По-перше, було б найкраще, щоб провести фінал КубкУ на найбільшому стадіоні, щоб пораділа найбільша кількість людей. По-друге, зараз Арена-Львів і нейтральна, і найспокійніша, бо всі ганебні звинувачення на стадіон сфабрикував сам сторож, а не УЄФА. По-третє, якщо тут затесався придурок, котрий навіть на сайті невзмозі вести себе по-людськи, то що можна говорити про юзівську діру, в котрій ахмєт досі простітушок кацапських підгодовує своїм лайном, щоб вони гидили на все українське, в тому числі і на футбол. Так що футбол треба проводити для людей, а не простітушок.
Сховати
Ты, падла, на русской земле на русском языке разговаривай, тварь козломордая!!!
Сховати
Слухай, кацапчонок-Victoria1945, ти свої діагнози падлючі на когось не вішай, бо таких як ти казлів забагато розвелось з тих пір, як язиката гидота людей по концлагерах та ГУЛАГах виморювала. Сидиш, гнида, за екраном, то сиди і не вякай своїм брудним підлизуючим путлєра язиком!
Киев или Львов.
Финал проводить только в Донецке. Здесь всех рагулей загнали в будку и дверцу закрыли, никто не проводит фашистских факельных маршей, не обливает мэра города говном из горшка и не палит шины. Добро пожаловать на финал "Шахтер"-"Черноморец"!
Сховати
Оооо залетный... А где российские диверсанты с гопотой - ивзерги и нелюди вспарывают НИ ЗА ЧТО нашим мужчинам и мальчикам. Где людей мочат арматурой с ножами и битами только за украинский флаг в своей стране? ГДЕ БЛЯХА-МУХА? Я бы с удовольствием вашего ахмет-хана отправил в РФ, попутно с составом совков и ватников. Вот только замлю нашу трогать не надо - большинство там нормальных работяг-украинцев! http://photo.vesti.ua/kiev/1842-pod-kievom-pohoronili-studenta-ubitogo-v-slavjanske
Сховати
Ты зомбированный зомбоящиком идиот-долбодаун, как и большинство хуевлян. Это все судороги капительманши, дебил. Привет тупорылому барану сидашу.
Сховати
мне даже ничего и говорить не надо, ты сделал это сам - раб и неудачник, что ниоткуда пришел - в никуда и уйдешь!
Ти мабуть "Слава КПСС!-2014" - дожив, вампіряка, на крові бабушок-дєдушок з совка і тепер ще тут своєю тупорилістю намагаєшся загострювати непросту ситуацію, коли твій ахмєт бабло метає таким простітушкам, що лізуть вбивати залізяками мирних людей.
Админы, можно ссылку на первоисточник?
Я за Сумы, если там все хорошо со стадионом. Все-таки, по сравнению с другими крупными стадионами страны. Там проходит, ничтожно малое кол-во масштабных футбольных событий.
Підтримую.
Звичайно, проведення такого матчу у Львові, крім безпеки гарантує ще й справжнє футбольне свято!
да очень бы хотелось бы что финальный матч прошел во Львове
Львів Арена спокійно затишно і і якшо дасть Бог у Динамо буде більша підтримка!
Львів (фінансова підтримка стадіону потрібна як повітря), Одеса, Київ, Дніпропетровськ, "Ювілейний" в Сумах (правда, не в курсі, який там стан), достойних місць вистачає. Фінал реально потрібно провести в іншому місці, поки "расєйськіх тєрарістів-сєпаратістів" не приведуть до тями. Не повинні вболівальники страждати через свавілля ідіотів. Ультрасам - респект за активну позицію, Ви справжні патріоти!
Сховати
Львов уже запятнал свою репутацию перед УЕФА из-за кучки идиотов. Лучший вариант-Полтава.
Сховати
І до чого тут УЄФА? За Вашою логікою Львів-Арену тепер на запчастини потрібно розібрати і не проводити там матчі, бо купка недоумків щось там показало таке, що не сподобалось УЄФА? Так ми взагалі без стадіонів залишимось. А Полтава? Може бути і Полтава. Головне щоб було безпечно і зручно. Peace!