Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 154
Мальчег, ага, у Гвардиолы Зина тоже за деньги играет? Или у нас много футболистов с укр паспортом уровня Зины? Или вы реально думаете, что кто то из Зори или Колоса способен сыграть лучше Зины?
Показати
Nana, вопрос был к Михаилу Фоменко. Какое отношение к нему или его штабу имеет Гвардиола? Тем более, на тот момент Зина играл не в Мансити. Ладно бы Зина, помимо него есть другие, чье присутствие в сборной не могут толком обьяснить.
Что касается именно Зинченка, я не состою в его фанклубе. У меня нет к нему каких либо особых симпатий. Игрок сборной - хорошо. Для меня он стоит в одном ряду с Селезневым, Ракицким и тому подобными. А статус игрока Мансити не делают из сборной Украины "сборную Зинченка". Я могу согласиться, что теоретически, он, возможно, сильнейший в своем амплуа в сборной. Но это в идеальных условиях, а в реальности, на данный момент, тот же Шапаренко выглядит лучше в центре поля. Если и незначительно уступает в оборонных действиях(я в этом не уверен) то явно сильнее смотрится в созидании и продвижении вперед. Поэтому, как по мне, делать из него незаменимую суперзвезду - явный перегиб, хороший игрок, безусловно, но далек от лидера или даже приближенного к таковым. Тот же матч с Испанией прошлой осенью показал, если выкладываться на все сто, мы вполне способны играть даже с сильными соперниками и без "звезд".
Кепа, головне щоб хоч там грав, а не на лавці сидів
Показати
Nana, та я тільки за... Але це можна до кінця кар'єри протинятись по болотам, зате "Я в "Реалі"!
Spasibo Dedu za Pobedu, так в АПЛ могут добавится и другие травмы, в Динамо хоть играет, а там может вообще из лазарета не вылезет...
Показати
Nana, именно по уровню силовой борьбы, жесткости стыков и т.п. наш чем не уступает ни в чем английскому, а вот в интенсивности, как у нас любят говорить в скорости, ну и конечно же в уровне и классе противостоящих оппонеyтов/соперников наш чем намного позади так как в англию сейчас собрали сливки мирового футбола и лучших футболистов и тренеров
Та Жерсон просто посередній гравець. Та ще й грає під настрій.
Показати
Nana, так он на Барсу или МанСити не претендует ))
У Лужного здавалося має бути більше 17 матчів в ЛЧ.
Показати
Nana, это же только за Арсенал.
Барвiнок, відповідаю на все по черзі) у Зінченка мама з відчимом живе в Москві, тому він і їздить туди, він цього і не приховував ніколи, як я маю відноситися до того, що Зінченко до батьків в гості їздить?) Українською Зінченко розмовляє, в ютубі є відео його зустрічі з українською діаспорою в Манчестері, там Зіна прекрасно розмовляє українською) За збірну Зіна ЛЗ не грає, а в МС у Гвардіоли функції крайнього захисника досить різноманітні, а в матчі з Лідсом Зіна грав на позиції в центрі поля, але опорного півзахисника в збірній Зіна ніколи не грав, як стверджує Орлов. З Житомирської області, бо Зіна звідти родом, з Радомишля.
Показати
Nana, вдячний за зразкову відповідь по суті. Мама - це серйозне пояснення. І все ж не мама приїхала до нього на Батьківщину, а він до неї - в країну-окупанта. Як Ви маєте ставитися? Ніяк не маєте. Це справа особистого вибору. Мені особисто це не здається морально бездоганним. Щодо відео, де Зінченко говорить українською, я спробував його пошукати і через гугл, і на ютубі. Не маю підстав Вам не довіряти, але буду вдячний за посилання. У такому разі готовий визнати свою помилку і вибачитися. Щодо позиції, на якій він грав у збірній, констатуємо різницю наших оцінок. :)
так, і щодо родичів. Хоч він сам із Радомишля, родичі можуть бути де завгодно. Он у Москві є. Та й сам житомирянин не раз казав, що в нього донецьке серце.
Перепрошую, знайшов відео зустрічі з уболівальниками в Манчестері. Може, він "прекрасно розмовляє", але цього не чути.
Барвiнок, Зіна не раз говорив, що не хотів і не збирався рос паспорт отримувати, але йому ви не вірите, а Орлову який розповідає про якихось родичів Зіни з донецької області (а чому не з Житомирської?) ви вірите.
І тут не повна цитата Орлова "Но, может, это его судьба. Сейчас он капитан сборной Украины, причём играет на позиции опорного полузащитника. И как играет, как мячи раздаёт! Потрясающе! Так остро он действует. Вот его передачи вперёд. То есть он ведёт игру» і якщо ви вірите в слова Орлова, то і вірите що Зіна опорника в збірній грає?)
Показати
Nana, згоден з Вами .
Nana, авжеж, репутація - це не пусте. Орлов десятиліттями прцював на свою репутацію, жодного разу її не затьмаривши. Про Зінченка досить сказати, що він 2018 року волів відпустку провести у Москві. Як Ви особисто ставится, до такого вибору, Nana? Я вже не кажу про те, що жодного слова українською мовою від цього хлопця не чув, а англійську він вже знає непогано. Свій чи чужий? Що йому Гекуба-Україна? В останніх матчах за збірну він на якій позиції грав? Лівого захисника? І останнє - чому не з Житомирської? А конче з Житомирської? Одне виключає інше?
oleg, бо без Степаненка і 7:1 влітали Франції)
Показати
Nana, Может подскажете, где там
Сидорчук играл?
Paketik, в сборной Зинченко играет, а вот Буяльский со своими 30 ТТД за игру играть не сможет,
Показати
Nana,да я не за то что бы Буяльского обязательно в сборную,Шеве я думаю виднее кого вызывать)просто не очень убедительную причину он придумал
TheDude, ну если так боятся быть обманутым, то лучше вообще не заводить никакие отношения)))
Показати
Nana, Некоторые и не заводят. Это их выбор и они имеют на него право, так же как и те, кто официально женится.
No results found.