Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 143
З бєляшем у цих хлопців шансу немає.
Показати
У Суркиса другое мнение
Тотенхем зрозуміло чому. Он іх мальчік. А Шальке- жалюгідний середняк, що спонсорується газпромом. Ще раз Повторюся Богданов та Натхо - гравці одного рівня. Просто є реклама, так як в Кока-Коли. Один напій продається під різними брендами і 80% споюивачів вибирають подорожче -тобто Кока-Колу.
Показати
Ну Шальке грає в плей-оф Ліги Чемпіонів. На відміну від Динамо та навіть Шахтаря. А зацікавилися Натхо такі клуби, тому що він забивав таким командам, як Тотенхем та Ліон, цього сезону разом з Ярмоленко ввійшов у збірну групового етапу Ліги Європи по версії УЄФА з двома голами та п'ятьма гольовими передачами. Це і стало його рекламою. А у Богданова такої реклами немає. Тому його і не запрошують у Шальке та Тотенхем. Несправедливо, еге ж? :)
Така ж нарізка є по Алієву та Шмакову. Слабий він дуже. Сіра маса, як в своїй переважній більшості чемпіонат росії. Той самий Богданов, тільки візи в інрземні країни е треба.
Показати
А що, Богданова запрошують до себе Тотенхем і Шальке? :)
Ваші твердження абсурдні. Він нікого ніколи не обігрував один в один, бо не має ні техніки, ні швидкості. У відборі "нуль", бо не має швидкості і абсолютно не атлетичної будови, уникає контакту. Єдине що в нього є це непоганий навіс. Удару в нього нема. Хай Вас не вводить в оману статистика, він штатний пенальтист. Як на Мене типова сіра маса, так притамання Бердиєву. А розмови про перспективу запрошення Бердиєва можуть вести лише дилетанти. Динамо - команда, яка в 90% матчів атакує свого суперника, а запросити шофера автобуса???? Це яскравий приклад відсутності мізків......хоча це в стилі ІМСа
Показати
Господи, яка маячня. Сама найбільш сильна сторона Натхо - удар. Сильний і технічний, на виконання - в дев'ятки, шістки, під штанги. Він забиває багато голів зі штрафних, та з гри з далеких дистанцій. Набери Натхо в ютубі - і сам зрозумієш, яку маячню зморозив.
У цього негра виявляється завдання попасти у двійку. Поки такі безамбіційні гравці гратимуть у нас, діла не буде.
Показати
Это не у этого "негра" такая цель, а у всей команды. Не он ее придумал, а руководство. Кстати об этом оно недавно и сообщило.
Не думаю. Там дуже небезпечно таке робити. Каса там прозора, всі мають доступ. Плюс у нього було менше року по контракту, а Динамо запропонувало найвищу зарплату. Я думаю дали 7.5, і ще можливо якісь бонуси по ЛЧ і голах будуть. За Тремулінаса теж 3.5 дали.
Показати
Если бы его цена была 7.5 как тут писали Арсенал Лондонский давно бы забрал бы,думаете что ты пишешь7.5 сказали для прессы и все,им налоги надо платить это не у нас ведь где все продается и все покупается,так что цена его действительно 12 миллионов,а Тремулинаса взяли за 5 миллионов,а не за 3.5 .
Коментарі по темі:
У Вашому блозі не вказано ще одну дуже важливу річ, як постійне порушення спортивного режиму. Фото його походеньок регулярно прикрашали різні сайти. На мою думку, рішення про підписання помилка, а виправдання про фак - брехня. Він показував це свідомо і цілеспрямовано.
Показати
Про нарушение спортивного режима я решил не упоминать, в конце концов, не он первый, не он последний.
6 голів у 27 матчах це "успєшноє виступлєніє" для форварда?
Показати
он как бы игрок под нападающим. Хорошая скорость. Весьма перспективный, но не всегда стабильный. Для Метала самое оно.
Вибачте, але на яку перспективу? Їм вже по 21-22 роки. Це вже повноцінно сформований гравець.
Показати
Вы считаете, что эти ребята полностью реализовали свой потенциал?
Тільки шурікі вперто гуть свою лінію, вірять в голденбола!
Показати
Я туда недавно заходил опять ради любопытства и... в ужасе убежал. Каждый раз думаю, что человеческая глупость меня уже не удивит, но, прочитав парочку комментариев оттуда, я понял как сильно ошибался. :) :) :)
No results found.