Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 14
Russia:-)
Показати
Ярмоленко родился в Ленинграде. Так что тут все правильно.
Цыганык, ты что ли?
Показати
Крот растворись)
франкшиза? Это что то с франками связано?
Показати
Это сумма ущерба не подлежащая оплате страховщиком.
ты не на ту турнирную таблицу смотришь. В таблицу ЛЕ загляни
Показати
Давайте будем відверті і подивимось правді у вічі.Я згідний,що Динамо провалило єврокубки,але і шахта начебто пролетіла,так що тут паритет.
ну так как ты коверкаешь фамилии, то тебе лет так 15. А если больше, то ума лет так на 15, отстал в развитии, видимо. Хюбшман підстаркуватий - это ты считаешь плохо? Боюсь, что полностью підстаркуватий Милан, например, порвет вас на мелкие кусочки. Так что аргумент "підстаркуватий" можешь засунуть себе прям в жопу. А Мхитарян, хоть и попадает по воротам редко, зато всю вашу лажовую оборону пройдет на раз и деревянные хачики, данилы обосрутся. Вічно траавмований Чигринский? На михалика глянь своего? Когда он последний раз полностью пару матчей подряд сыграл? Сашо - це шо? Любитель облажаться на выходе. А семин просыхает вообще когда нибудь? Мне кажется, он после каждого матча нажирается от горя. Ему надо валить, а то сопьется, бедный. Ну а миля - это вообще без комментариев.
Показати
Ну,те що кроти недалекі,то всі знають.Шановний,де ти був коли мені було 15))).А "коверкаю" прізвище того ж самого рахітцького,бо іншого він не заслуговує.Повторюся,де в якій державі гравець косить від збірної?Я з вашого говнотауна поважав тільки Тимощука(і то який він ваш,він волиняка).Лажова оборона?Рекомендую подивитися в турнірну таблицю 8!!!м"ячів пропущено за 24 тури,якщо це ти називаєш лажою,ну тоді у вас взагалі оборони немає.Так Сашо в кілька разів краще,ніж пятов,шуст,вірт.Аргумент підстаркуватий не підходить,а аргумент "Хачеріді не футболіст" значить підходить.Смішно,та й годі))).За нашого ЮПС не турбуйся,слідкуй краще за циганом,а то він був неадекватним,а після трамвая тим паче(ну треба таке заявить,що трамвай його підрізав).Правда у вас ще є мега захисник кучер,який падає від будь-якого дотику,справжній артист учень оленя.
Селезнева можешь не трогать, он не игрок основного состава. А вас так весь состав можно назвать. Срна - симулянт. Так же как и Алиев, Милевский. Миля - вообще отдельная тема. Кроме как прикрыть мяч корпусом и упасть потом, ничего не может. У алиева кроме мощниго удара ничего нет. Полузащитник, а ни одного острого паса от него и за всю игру не дождешься. Хачериди - хахаха, вообще не футболист. Его бы вообще в психиатрическую лечебницу сдать. Ну и я молчу про всяких ескобаров, дудудудуду, бертольо и т.д. А наш фарм-клуб вспомнил, как натянул ваших в прошлом году и решил в этот тоже самое сделать. Немного не получилось. Ну и конечно, чтоб угодить татарину. Как же без этого?!?!
Показати
Міля в минулому розіграші Ліги Європи на собі заробив найбільшу кількість фолів,так що падать теж треба вміти.А ти краще згадай,що срна-олень зробив з Інкумом чи Мандзюком,в нормальному чемпіонаті,з нормальним суддівством його б вже давно дискваліфікували на декілька матчів.Ти кажеш,що тунець не гравець основи,то можливо адріано-обезьяно кращий,який не може попасти в порожні ворота з метра,вже став зіркою на ютубі))).Чи може мхитарян,який попадає по воротах тільки по великих святах,чи підстаркуватий хюбшман,чимось кращі?А,зовсім забув,у вас же є "найкраща пара" оборонців чигринський-рахітцький.Один вічно травмований,а інший справжній патріот своєї держави,що косить від гри за свою збірну,ГАНЬБА!!! Голкіперів толкових у вас немає і найближчі 2 роки не буде))).Ну я промовчу про патріка,дентінйо і т.д.P.S.Да шкода,що фарм-клуб того року не вилетів,на одних недокротів було б менше.Ще мені вчора сподобалась перекличка фанів Динамо з маріупольцями:"Дави кротів")))ну і звичайно невдоволена пика рижого і цигана)))
ну вот ты реально думаешь, что динамо может выиграть? Ну вообще нулевая команда. Каким то чудом выигрывает. Игры вообще нет. Ильичевец даже повозил. Единственные, кто нравится мне - это ярмола и гусев. Да и Шева, когда играет, что редко бывает. Остальные - дно, накупили каких-то сомнительных арун
Показати
Єдине з чим я можу погодитися,то це Аруна))).Але ж і у вас ще той "составчик":капітан срна-це головний симулянт "східно-європейської барселони",рибка-фуросемід,ферна-який розмахує ліктями,грає доволі підло,селезень-це мега "тунець"(ви на дієту його посадіть,чи що),єдині хто дійсно сильні,то це середня ланка:коста.тейшейра,вилліан.P.S.А на рахунок гри з маріупольцями,то ваш фарм-клуб "из кожи лез вон"тільки аби догодить татарину.Да і ваша гра далека до ідеальної,що показав матч в Луцьку(не відомо чим би закінчився матч,якби не сумніве пенальті)
после победных матчей у меня всегда есть настроение
Показати
Не факт,ой не факт.Мінімум-це такий результат,як 24.09.2011,а максимум-як в матчі за суперкубок.
ладно, спишемся после матча. Чмоки
Показати
"Ты это брось,вот эти штучки-чмоки".Після матчу обов"язково поспілкуємся,ну,якщо в тебе буде настрій))).
оооо, смотрю ты совсем упоротый. А по теме диалога тебе сказать нечего? А то что не высер твой, так одни и те же слова, только местами их меняешь. Это все от недостатка мозгов, мне кажется. Ну ничего, дятлов всегда хватало, что же тут поделаешь?! І давай, всі разом...как там дальше, продолжай, у меня такое вряд ли получится
Показати
Ти прийшов на сайт вболівальників Динамо і починаєш гнати на мій улюблений клуб.Чого ж вам,кротам,не сидиться на териконі?Так,що ніякого діалогу в нас не буде.P.S. Я знаю багатьох адекватних вболівальників шахти,але,ти,це щось)))
No results found.