3 октября 2024 21:36
56

"Хоффенхайм" – "Динамо" 2:0. Лига Европы. Снова опускаемся на последнее место

"Хоффенхайм" - "Динамо" 2:0


"Хоффенхайм":
1. Бауманн - 34. Нсоки, 16. Штах, 25. Акпогума - 7. Бишоф, 11. Гриллич, 15. Жандре, 22. Прасс, 23. Гложек, 27. Крамарич - 33. Мерштедт
Запасные: 37. Филипп, 3. Кадержабек, 4. Дракслер, 17. Тохумуджу, 19. Юрасек, Бюльтер, 26. Табакович, 29. Брун Ларсен, 35. Шавес


"Динамо": 1. Бущан - 20. Караваев, 4. Попов, 32. Михавко, 44. Дубинчак - 6. Бражко, 91. Михайленко, 10. Шапаренко, 22. Кабаев, 9. Волошин - 11. Ванат
Запасные: 35. Нещерет, 74. Игнатенко, 2. Вивчаренко, 3. Дячук, 8. Шепелев, 15. Рубчинский, 18. Андриевский, 24. Тымчик, 39. Герреро, 40. Биловар, 76. Пихаленок


"Хоффенхайм" - "Динамо" ON-LINE


Превью


Сегодня "Динамо" сыграет матч 2-го тура Лиги Европы, в котором встретится с немецким "Хоффенхаймом".


В 1-м туре обе команды не знали вкуса побед. Впрочем, если киевляне уступили итальянскому "Лацио" (0:3), то "деревенские" разошлись миром с датским "Митьюлландом" (1:1).

Если говорить о внутреннем первенстве, то в то время как "Динамо" одолело "Левый берег" (3:0), "Хоффенхайм" умудрился проиграть, ведя 3:0 в матче с "Вердером" (3:4). К слову, сейчас "сине-белые" занимают 16 место в Бундеслиге, имея в активе 3 очка.


Отметим, что "Динамо" и "Хоффенхайм" никогда не играли между собой, так что это будет первый матч команд в истории. Правда, в 2019 году встретились юношеские команды этих клубов в Юношеской лиге УЕФА. Игра завершилась вничью 0:0, а по пенальти немцы победили 4:2.


Что касается кадровой ситуации, то помочь "бело-синим" в сегодняшней игре точно не смогут из-за травм защитник Брайан Себальос, а также хавбеки Виталий Буяльский и Андрей Ярмоленко. Кроме того, не сыграет Максим Брагару, получивший красную карточку в игре с римлянами.


Ориентировочный состав "Динамо":

Бущан – Тымчик, Попов, Михавко, Дубинчак – Бражко, Шапаренко, Пихаленок, Волошин, Кабаев – Ванат


Главным арбитром встречи назначен Александар Ставрев из Северной Македонии.


Трансляция матча будет доступна на видеоресурсе MEGOGO. "Динамомания" в 19:45 проведет текстовую онлайн-трансляцию.
Гру не побачив. Думав, що на жаль, але виявилось не дарма.
Сьогодні Київ програв проте команда боролася та залишила на полі всі сили. Дякую рідне Динамо! ФКДК forever
Скрыть
Олег, дожилися, боремось, тільки як, на полі треба вмирати, але виривати перемогу, а сьогодні грали сцикуни, які не знали з м'ячем що робити!!!!!
Скрыть
Олександре, я б дуже хотів побачити у нас такий рівень, як вчора у Аталанти. Я думаю навіть гроші тут не на першому місці —подивиться на Челсі та Манчестер Юнайтед. Потрібно всім набратися побільше терпіння та залишити свої завищені очикування. Я вірю, що клуб,який дав Європі та світу 3 володарів золотого м'яча скоро повернеться!

тут і штрафи не допоможуть, це рівень гравців дуже низький, Хоффенхайм повністю опустив на землю наших "мега супергравців", хоча Лаціо і так показав нам, де ми знаходимся, а німці ще цвях забили!!!!!
Своего рода замкнутый круг. По своему уровню игроки на большее не способны. А постоянно получая люлей в Европе, посыпется еще и психология, будут выходить, как мальчики для битья. Кто-еще хотел в ЛЧ )))
Команда втомлена, це помітно, навіть з Лаціо Динамо виглядало цікавіше.. Повна безнадія та безсилля особливо після другого пропущеного. У команди явний спад і добре що пауза на матчі збірних, хлопцям і тренерському штабу потрібно десь трішки вдіпочити що морально що фізично..
Скрыть
Mario, морально отдохнуть? Вы серьезно? На востоке нашей страны есть отличные места для мужского отдыха. Укр чемп такой интенсивный, что парни устали? Надо научится называть все своими именами, так хоть какой-то шанс будет над чем-то работать. Вы бы еще сказали, что они молоды, и нужно набираться опыта, обожаю эту причину позора.
Скрыть
Terz, Шовковский уже вспомнил про опыт
Пан Циганик!Вам грати на тоталізаторі протипоказано мінздравом України!
Кара повністю провалив гру, хоча з досвідом гравець, повинен був вести за собою гравців!!!!!
сказати СаШо дякую і до побачення!!!! тренерської думки 0!!!!! Це повна ГАНЬБА!!!!!
Скрыть
Олександр, а кого ставити? чергове сердце
Скрыть
Артём, Юрій Максимов без роботи, це аля Лужний, навів би порядок в команді, СаШо сюсюкається з ними, сьогоднішня поразка на совісті саме його, перший гол на совісті Дубінчака, цей м'яч на фланзі повинен був перехвачувати, другий - півзахист просто дивився як гол легко забивають
Олександр, Та ніхто це ДК з притомних тренерів під час війни не піде.
Ігор, і далі буде розповідати про "велике будівництво" молодої команди)
Шепєлєв на заміну, ну таке ...
Скрыть
allegro, заміна символічна, морального штибу. Шепелєв довго відновлювався після травми, а цією заміною СаШо показав, що на нього розраховує.
Вболівати за ДК після ВВЛ, це якісь безпросвітні страждання з невеликими просвітленнями ...

Кінець гри, Хоффенхайм в атаці, а наші мегазірки вже "здулись".