3 жовтня 2024 21:36
56

"Хоффенхайм" – "Динамо" 2:0. Ліга Європи. Знову опускаємось на останнє місце

"Хоффенхайм" - "Динамо" 2:0


"Хоффенхайм":
1. Бауманн - 34. Нсокі, 16. Штах, 25. Акпогума - 7. Бішоф, 11. Грилліч, 15. Жандре, 22. Прасс, 23. Гложек, 27. Крамарич - 33. Мерштедт
Запасні: 37. Філіпп, 3. Кадержабек, 4. Дракслер, 17. Тохумуджу, 19. Юрасек, Бюльтер, 26. Табакович, 29. Брун Ларсен, 35. Шавес

"Динамо": 1. Бущан – 20. Караваєв, 4. Попов, 32. Михавко, 44. Дубінчак – 6. Бражко, 91. Михайленко, 10. Шапаренко, 22. Кабаєв, 9. Волошин – 11. Ванат
Запасні: 35. Нещерет, 74. Ігнатенко, 2. Вівчаренко, 3. Дячук, 8. Шепелєв, 15. Рубчинський, 18. Андрієвський, 24. Тимчик, 39. Герреро, 40. Біловар, 76. Пихальонок


"Хоффенхайм" - "Динамо" ON-LINE


Прев'ю


Сьогодні «Динамо» зіграє матч 2-го туру Ліги Європи, в якому зустрінеться з німецьким «Хоффенхаймом».


У 1-му турі обидві команди не знали смаку перемог. Втім, якщо кияни поступилися італійському «Лаціо» (0:3), то «селяни» розійшлися миром з данським «Мідтьюлландом» (1:1).


Якщо говорити про внутрішню першість, то в той час, як «Динамо» здолало «Лівий берег» (3:0), «Хоффенхайм» примудрився програти, ведучи 3:0 в матчі з «Вердером» (3:4). До слова, наразі «синьо-білі» посідають 16-те місце в Бундеслізі, маючи в активі 3 очки.


Зазначимо, що «Динамо» та «Хоффенхайм» ніколи не грали між собою, тож це буде перший матч команд в історії. Щоправда, 2019 року між собою зустрілися юнацькі команди цих клубів у Юнацькій лізі УЄФА. Та гра завершилася внічию 0:0, а по пенальті німці перемогли 4:2.


Щодо кадрової ситуація, то допомогти «біло-синім» в сьогоднішній грі точно не зможуть через травми захисник Браян Себальйос, а також хавбеки Віталій Буяльський та Андрій Ярмоленко. Крім того, не зіграє Максим Брагару, котрий отримав червону картку в грі з римлянами.


Орієнтовний склад «Динамо»:


Бущан – Тимчик, Попов, Михавко, Дубінчак – Бражко, Шапаренко, Піхальонок, Волошин, Кабаєв – Ванат


Головним арбітром зустрічі призначений Александар Ставрєв з Північної Македонії.


Трансляція матчу буде доступна на відеоресурсі MEGOGO. «Динамоманія» о 19:45 проведе текстову онлайн-трансляцію.

Гру не побачив. Думав, що на жаль, але виявилось не дарма.
Сьогодні Київ програв проте команда боролася та залишила на полі всі сили. Дякую рідне Динамо! ФКДК forever
Сховати
Олег, дожилися, боремось, тільки як, на полі треба вмирати, але виривати перемогу, а сьогодні грали сцикуни, які не знали з м'ячем що робити!!!!!
Сховати
Олександре, я б дуже хотів побачити у нас такий рівень, як вчора у Аталанти. Я думаю навіть гроші тут не на першому місці —подивиться на Челсі та Манчестер Юнайтед. Потрібно всім набратися побільше терпіння та залишити свої завищені очикування. Я вірю, що клуб,який дав Європі та світу 3 володарів золотого м'яча скоро повернеться!

тут і штрафи не допоможуть, це рівень гравців дуже низький, Хоффенхайм повністю опустив на землю наших "мега супергравців", хоча Лаціо і так показав нам, де ми знаходимся, а німці ще цвях забили!!!!!
Своего рода замкнутый круг. По своему уровню игроки на большее не способны. А постоянно получая люлей в Европе, посыпется еще и психология, будут выходить, как мальчики для битья. Кто-еще хотел в ЛЧ )))
Команда втомлена, це помітно, навіть з Лаціо Динамо виглядало цікавіше.. Повна безнадія та безсилля особливо після другого пропущеного. У команди явний спад і добре що пауза на матчі збірних, хлопцям і тренерському штабу потрібно десь трішки вдіпочити що морально що фізично..
Сховати
Mario, морально отдохнуть? Вы серьезно? На востоке нашей страны есть отличные места для мужского отдыха. Укр чемп такой интенсивный, что парни устали? Надо научится называть все своими именами, так хоть какой-то шанс будет над чем-то работать. Вы бы еще сказали, что они молоды, и нужно набираться опыта, обожаю эту причину позора.
Сховати
Terz, Шовковский уже вспомнил про опыт
Пан Циганик!Вам грати на тоталізаторі протипоказано мінздравом України!
Кара повністю провалив гру, хоча з досвідом гравець, повинен був вести за собою гравців!!!!!
сказати СаШо дякую і до побачення!!!! тренерської думки 0!!!!! Це повна ГАНЬБА!!!!!
Сховати
Олександр, а кого ставити? чергове сердце
Сховати
Артём, Юрій Максимов без роботи, це аля Лужний, навів би порядок в команді, СаШо сюсюкається з ними, сьогоднішня поразка на совісті саме його, перший гол на совісті Дубінчака, цей м'яч на фланзі повинен був перехвачувати, другий - півзахист просто дивився як гол легко забивають
Олександр, Та ніхто це ДК з притомних тренерів під час війни не піде.
Ігор, і далі буде розповідати про "велике будівництво" молодої команди)
Шепєлєв на заміну, ну таке ...
Сховати
allegro, заміна символічна, морального штибу. Шепелєв довго відновлювався після травми, а цією заміною СаШо показав, що на нього розраховує.
Вболівати за ДК після ВВЛ, це якісь безпросвітні страждання з невеликими просвітленнями ...

Кінець гри, Хоффенхайм в атаці, а наші мегазірки вже "здулись".