2 августа 2024 10:36
8

"Он стал первой опцией". Блогер о том, кто заменит Дячука в "Динамо" в ближайших матчах

Блогер Михаил Смоловой рассказал, что может заменить в центре защиты "Динамо" травмированного Максима Дячука.


- Скорее всего, это будет Биловар. Он стал первой опцией на замену. Решили не бросать в бой Михавко, который вернулся из молодежки и пропустил сбор. На Малыша ставку решили тоже не делать. Очевидно, что с "Рейнджерс" будет играть Биловар. Себальос еще лечится. Он сыграл один матч и привез гол на последних секундах в спарринге. Для его адаптации к тандему с Поповым еще нужно время. Но и с Биловаром будет очень нервозный тандем. У Кристиана есть хорошие физические качества и хорошая передача. Но под давлением он часто ошибается. Это уже было с "Партизаном". Он может поймать запару в простой ситуации.

Біда в тому, шо й Попову заради нього змінюють рідну позицію, а Попов нарешті став на своїй позиції якось впевніше грати. І буде ні там, ні там.
З Михавком якось було б спокійніше. Він в хорошому ігровому тонусі, рівень, що продемонстрував на євро - дуже хороший. Чому Біловар і за які заслуги -не зрозуміло(((. Той же Смоловий того року на основі цифр розбирався його гру - все було дуже сумно. Хочеться, щоб Шовковський поставив сильнішого на даний момент.
Скрыть
Ostap21, та зрозуміло зя які він виходить) не кажу шо тільки через це, але цей фактор має певний вплив. Сподіваюсь всі все зрозуміли)
М - Менеджмент.
Хто б сумнівався, Динамо входить у сезон маючи такий слабкий центр захисту що навіть зятьок став опцією, і це у вирішальний момент коли можна вийти в груповий раунд ЛЧ і заробити величезні гроші.
як по мне, так Міхавко - була би краща опція
Скрыть
смит, думаю, что так и будет
Він гірше за Сироту, набагато гірше. Дивує, що він взагалі в команді. Хоча, чому тут дивуватися...
Скрыть
monty, за Сироту треба в такій ситуації тихесенько радіти: не став чекати, дуже гарний варіант, дуже пристойний, чим тут під Біловарами сидіти. Так, так легко не буде, но хоча б є в кого вчитися й рости професійно .