2 серпня 2024 10:36
8

"Він став першою опцією". Блогер про те, хто замінить Дячука на "Динамо" у найближчих матчах

Блогер Михайло Смоловий розповів, що може замінити в центрі захисту "Динамо" травмованого Максима Дячука.


- Найімовірніше, це буде Біловар. Він став першою опцією на заміну. Вирішили не кидати у бій Михавка, який повернувся з молодіжки та пропустив збір. На Малиша ставку вирішили теж не робити. Очевидно, що з "Рейнджерс" гратиме Біловар. Себальйос ще лікується. Він зіграв один матч і привіз гол на останніх секундах у спарингу. Для його адаптації до тандему з Поповим ще потрібен час, але і з Біловаром буде дуже нервозний тандем. У Крістіана є хороші фізичні якості та гарна передача. Але під тиском часто помиляється. Це вже було із "Партизаном". Він може зловити запару у простій ситуації.

Біда в тому, шо й Попову заради нього змінюють рідну позицію, а Попов нарешті став на своїй позиції якось впевніше грати. І буде ні там, ні там.
З Михавком якось було б спокійніше. Він в хорошому ігровому тонусі, рівень, що продемонстрував на євро - дуже хороший. Чому Біловар і за які заслуги -не зрозуміло(((. Той же Смоловий того року на основі цифр розбирався його гру - все було дуже сумно. Хочеться, щоб Шовковський поставив сильнішого на даний момент.
Сховати
Ostap21, та зрозуміло зя які він виходить) не кажу шо тільки через це, але цей фактор має певний вплив. Сподіваюсь всі все зрозуміли)
М - Менеджмент.
Хто б сумнівався, Динамо входить у сезон маючи такий слабкий центр захисту що навіть зятьок став опцією, і це у вирішальний момент коли можна вийти в груповий раунд ЛЧ і заробити величезні гроші.
як по мне, так Міхавко - була би краща опція
Сховати
смит, думаю, что так и будет
Він гірше за Сироту, набагато гірше. Дивує, що він взагалі в команді. Хоча, чому тут дивуватися...
Сховати
monty, за Сироту треба в такій ситуації тихесенько радіти: не став чекати, дуже гарний варіант, дуже пристойний, чим тут під Біловарами сидіти. Так, так легко не буде, но хоча б є в кого вчитися й рости професійно .