21 жовтня 2024 17:53

"Неправильно прикриватись ветеранами". Журналіст оцінив гру Караваєва з "Оболонню" та пояснив, чому потрібно награвати Волошина

Журналіст Ігор Циганик висловився про проблему "Динамо" на позиції правого вінгера.

- Мені дуже сподобався Караваєв на позиції правого хавбека. Я розумію, що він уже віковий і треба награвати Волошина. Але Олександр зіграв добрий матч. Він не опускається нижче за свій рівень.


Наразі щодо участі Ярмоленка у матчі з "Ромою" є питання. Тому Шовковський, мабуть, і награє Караваєва на цій позиції. Проти "Роми" потрібно буде більше захищатись. Це те, чого Волошин не робитиме. А це треба робити.


Не можна прикриватись ветеранами. Потрібно вчити молодих бігти назад. Розумію, що з "Ромою" Тимчик та Караваєв стримуватимуть Анхеліньо та Залевські. Але це все одно неправильно. Потрібно награвати той склад, який є.


"Динамо" має величезні проблеми з переїздом. Але не треба про це постійно говорити. Все це й так чудово розуміють. Гравці майже добу дістаються до стадіону. Так, це складно, але не треба думати про це як про виправдання.


Я дуже хотів би, щоб проти "Роми" динамівці дали бій. Не намагалися грати у футбол, як проти "Лаціо". Не були байдужими, як у матчі проти "Хофенхайму". А просто дали бій.