21 жовтня 2024 17:55

Куртуа не вважає, що провокував фанатів "Атлетико": "Я поважаю думку Симеоне, але не поділяю її. Важливо, щоб на стадіоні не було насильства"

Тібо Куртуа не вважає, що провокував уболівальників «Атлетіко».


Матч «Атлетико» та «Реала» у 8-му турі Ла Ліги (1:1) призупинили після того, як фанати «матрацників» почали кидати предмети в Куртуа – голкіпер «Реала» помахав у бік трибуни рукою, коли до штрафного майданчика прилетів перший предмет, підготуючи фанатів. Гра була відновлена через 15 хвилин.

На післяматчевій прес-конференції головний тренер «Атлетико» Дієго Сімеоне заявив: «Тібо провокував людей і сміявся. Провокаторів теж має бути покарано».

«Я поважаю думку Симеона, але не поділяю її. У нас різні уявлення про те, що є провокацією, але органи вже ухвалили рішення, і я більше не хочу про це говорити.


Важливо, щоби на стадіоні не було насильства. У Бельгії я бачив саме таку культуру. З тими, хто підтримує свою команду та створює атмосферу суперництва, я не маю проблем. Мені це подобається, і це дає мені більше адреналіну.

Іноді між гравцем та вболівальниками виникає щось на зразок гри. Я не маю проблем зі скандуваннями на мою адресу, і якщо ми забиваємо гол, я можу трохи відреагувати», – сказав воротар «Реала».