6 жовтня 2024 19:54
19

"Динамо" – "Кривбас" 2:1. Впевнений старт, млява кінцівка

"Динамо" - "Кривбас" 2:1


"Динамо": 1. Бущан - 24. Тимчик, 32. Михавко, 4. Попов, 2. Вівчаренко - 91. Михайленко, 15. Рубчинський, 29. Буяльський, 7. Ярмоленко, 45. Брагару - 39. Герреро

Запасні: 35. Нещерет, 3. Дячук, 9. Волошин, 10. Шапаренко, 11. Ванат, 18. Андрієвський, 20. Караваєв, 22. Кабаєв, 23. Малиш, 33. Саленко, 40. Біловар, 44. Дубінчак


"Кривбас": 33. Кліщук - 25. Бандейра, 3. Романчук, 15. Драмбаєв, 21. Кузик - 8. Бізімана, 22. Вакулко, 14. Луньов, 94. Задерака, 20. Микитишин - 9. Соса

Запасні: 30. Маханьков, 1. Хома, 7. Понєдєльнік, 64. Я.Шевченко, 61. Каменський, 23. Ілич, 11. Твердохліб, 27. Аморозо, 97. Жан По


"Динамо" - "Кривбас" ON-LINE


Прев'ю

Сьогодні «Динамо» зіграє матч 9-го туру Української Прем’єр-ліги. Суперником «біло-синіх» стане «Кривбас».


Якщо говорити про минулий тур, то в ньому кияни здобули перемогу над «Лівий берегом» (3:0), а криворіжці мінімально поступилися «Олександрії» (0:1). Проте посеред тижня підопічні Олександра Шовковського ще мали єврокубкову баталію, поступившись німецькому «Хоффенхайму» (0:2).


На сьогодні «Динамо» посідає друге місце в чемпіонаті, маючи в активі 19 очок після семи зіграних матчів. Щодо «Кривбаса», то команда перебуває на 8-й сходинці з 11-ма заліковими пунктами.


Цікаво, що минулого сезону київський колектив двічі переміг команду з Кривого Рогу. Домашня гра для «біло-синіх» завершилася тріумфом з рахунком 3:1, виїзна – 2:0.


У контексті кадрової ситуації господарів поєдинку слід зазначити, що точно не зіграє травмований Браян Себальйос. Крім того, найімовірніше, через ушкодження не допоможуть команді Олександра Піхальонок та Володимир Бражко. Також невизначеною залишається участь Андрія Ярмоленка та Віталія Буяльського, які пропускали останню гру.


Орієнтовний склад «Динамо»:


Бущан – Тимчик, Попов, Михавко, Вівчаренко – Михайленко, Шапаренко, Рубчинський, Волошин, Кабаєв – Ванат


Головним арбітром зустрічі призначений Микола Балакін.


Трансляція матчу буде доступна на каналах «УПЛ ТБ» та «2+2», а також на YouTube-каналі «Динамо» та FootballHub,. «Динамоманія» о 18:00 проведе текстову онлайн-трансляцію.

Після того, як за рахунку 2-0 в першому таймі наші "звьозди" стали катать п'яточки, стало зрозуміло, що футбол з нашого боку закінчівся. Другий тайм - це суцільний жах. Щось з командой коїться. Щось недобре. Почінаючі зі зборів команда бігла вперед, створювала гольови моменти, впевнено перемагала. Все це до матчів з Зальцбургом. Далі все, начє пальне закінчілось. Тільки рівнем суперників це не пояснити. Пропало навіть бажання битись, протиставити боротьбу нестачі майстерності.
Гадав, що Динамо вийде з траурними пов'язками (вшанувати пам'ять А. Конькова), але ні. І як же тупо грає Тимчик, навіть аут на останніх хвилинах, коли так важливий контроль м'яча, вкинув в ...аут. Нічим не кращий і Волошин. Так, всі якісь варені, блиску в очах немає. Багато програної верхової бороться, як і єдиноборств. Черговий матч, коли 3 очка є, а гра відверто не виходить. Як не дивно, кращий, ІМХО, Михавко, попри автогол.
Гри немає(((. І важкі всі якісь
пішли валідольно-карвалольні хвилини
Раніше в такий футбол грали команди районних центрів.Немає на цих дєвочєк Лобановського,той би їм фізуху підняв.
Герреро біжить в офсайді і просить аж кричить м'яч. Ну, таке собі. Не признак високого класу(
У Михавко це перший гол у премєр-лізі?
Сховати
monty, в минулому турі забив Лівому Берегу
Хто назве хоча би одну гру де Динамо добре зіграло два тайми?І ще одне,за що команда заслуговує на повагу?
таке враження, що Михайленко не виконує обов'язки опорника належним чином.
а Михавко треба до церкви)
Сховати
ONESHCHAK, його не до церкви,а у дубль перевести,а то багато авансів видали,а він не виправдовує.