6 жовтня 2024 15:36

Екс-півзахисник "Динамо" Рибалка став гравцем аматорського клубу

Колишній півзахисник збірної України, київського Динамо, Олександрії та інших клубів Сергій Рибалка знайшов собі новий клуб. 34-річний футболіст приєднався до аматорського ФК Лісні з Київської області.


Рибалка перебував у статусі вільного агента з початку липня після розставання з ЛНЗ. Влітку повідомлялося, що інтерес до Сергія виявляли два клуби Першої ліги, проте сам він чекав на пропозиції з УПЛ.

Рибалка зіграв понад 100 матчів за Динамо, двічі у його складі ставав чемпіонів УПЛ (2015, 2016), вигравав Кубок та Суперкубок України. Також протягом кар'єри хавбек виступав за Арсенал (Харків), Динамо-2, чеський Слован, турецький Сівасспор, Олександрію та вищезгаданий ЛНЗ (17 матчів, один гол та один асист у сезоні 2023/24).


У складі юнацької збірної Рибалка ставав чемпіоном Європи-2009. Провів 9 матчів за першу збірну, у складі якої їздив на ЧЄ-2016, але не зіграв там жодної хвилини.


Лісне зараз виступає у Групі 1 чемпіонату України серед аматорів, посідаючи там третє місце після п'яти турів. У складі команди є кілька гравців із досвідом УПЛ: капітан Євген Морозенко (Говерла, Олександрія, Верес, Олімпік, Чорноморець, також грав за Слован разом із Рибалкою), Володимир Коваль (Севастополь, Чорноморець), Денис Скепський (Металург З).