2 вересня 2024 21:56

Роналду про Португалію на Євро-2024: "У людей були надто високі очікування. Для мене наш виступ був перемогою, а не провалом. Це частина зростання команда"

Кріштіану Роналду не вважає результат збірної Португалії на Євро-2024 провальним.


Команда Роберто Мартінеса поступилася збірній Франції за пенальті у чвертьфіналі турніру (0:0, пен. 3:5).


«На чемпіонаті Європи люди мали надто високі очікування від нашої команди, і в результаті вони не виправдалися. На мій погляд, результат не був розчаруванням, він був частиною зростання команди, якій потрібен час, і у тренера має бути час, щоб навчити команду грати по-своєму.


На мою думку, це був позитивний турнір. Ніхто не любить програвати, але для мене [виступ на Євро] не був провалом, я думаю, це була перемога. Якби ми обіграли Францію за пенальті, то вийшли б у півфінал і всі були б щасливі. Там ми зустрілися б з Іспанією. Тож, на мій погляд, жодного розчарування не було.


Впевненість у собі залишається незмінною. Я бачу, що команда добре працює після хорошого чемпіонату Європи. Він не був чудовим [для нас], але все ж таки він був хорошим. Минуле є минуле, а ми маємо жити сьогоденням. Ми впевнені, що все буде добре», – сказав нападник збірної Португалії та «Аль-Насра».