31 липня 2024 22:52
26

"Партизан" – "Динамо" 0:3. 2-й кваліфікаційний раунд Ліги чемпіонів. Матч-відповідь. Відвантажили путінолюбам навіть більше, ніж свого часу "Спартаку"

"Партизан" - "Динамо" 0:3


"Партизан":
1. А. Йованович - 4. Юрчевич, 6. Маркович, 18. Муякич, 26. Філіпович - 29. Захід, 16. Овусу, 15. Калюлю, 50. Лазаревич, 77. Го Єн Чжун - 11. Салданья
Запасні: 85. Стеванович, 5. Антич, 7. Ксандер, 9. Д. Йованович, 10. Натхо, 19. Шчекич, 23. Ніколич, 25. Де Медіна, 36. Ковачевич, 39. Ібрахім, 43. Тріфунович, 45. Степанович


"Динамо": 1. Бущан - 20. Караваєв, 4. Попов, 3. Дячук, 44. Дубінчак - 76. Піхальонок, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 7. Ярмоленко, 9. Волошин - 11. Ванат
Запасні: 35. Нещерет, 51. Моргун, 2. Вівчаренко, 6. Бражко, 17. Лонвейк, 18. Андрієвський, 21. Супряга, 22. Кабаєв, 23. Малиш, 30. Діалло, 32. Михавко, 40. Біловар


"Партизан" – "Динамо" ON-LINE


Прев'ю


Сьогодні у матчі-відповіді 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів "Динамо" у Белграді зіграє з "Партизаном".


Гра пройде без уболівальників на трибунах, оскільки суперник киян відбуває покарання УЄФА за поведінку своїх фанатів минулого сезону під час поєдинку з "Норшеланном".

За словами наставника "Динамо" Шовковського матч із "Партизаном" пропустить Тимчик. Також, нагадаємо, що першу гру в Любліні через травму пропускав Шепелєв.


До сьогоднішньої зустрічі "біло-сині" підходять із гарним гольовим доробком, оскільки в першому матчі над сербами було здобуто перемогу з рахунком 6:2.


Орієнтовний склад "Динамо":

Бущан – Караваєв, Попов, Дячук, Вівчаренко – Бражко, Шапаренко, Буяльський, Ярмоленко, Кабаєв – Ванат


Головним арбітром матчу призначено румуна Маріана Барбу.

Транслюватиме гру канал "2+2", "Динамо TV", а також клубний канал киян у YouTube. "Динамоманія" о 21:00 розпочне текстову онлайн-трансляцію.

Станоевіч продовжує свої дикі експерименти з тактикою і складом, доламуючи весняний Партизан, не диво, що вони не знають хто на якій позиції грає і куди йому бігти.
Хотілось, щоб ми на цьому фоні виглядали більш впевнено і виграли без питань. Два удари в ствір проти такого розібраного суперника дуже мало.
Грають не парючись. Партизан дуже слабкий. Подобається Шапа та Піхальонок - гарно грають. Волошин та Буя сьогодні відверто слабко
Ця гра вже нікому не потрібна. Лише формальність. Це добре розуміють усі гравці на полі. Кулюлю зробив дідусеві подарунок на знак поваги і це єдиний момент, що заслуговує на увагу за весь тайм.
граємо по результату, але і серби не рвуть жили...усе у сім ясно...
Дячук і Попов це треш, біжіть договарюйтесь з Афенгрубером поки той вільний агент
Курьёзный и смешной гол) Ярмола сначала разачаровано голову вверх поднял после неудачного паса, потом с азартом подхватил мяч и забил гол)
Склад трохи здивував?!
Сховати
Roman DK, чим здивував? Відсутністю Кабаєва?
Сховати
monty, відсутністю опорника
Сховати
Cossack 1927, так, це несподіване рішення. Можливо, Шовковський хоче показати, що команда не буде грати в обережний, захисний футбол. Цікаво буде подивитися.
Так
monty, мене здивував відсутністю опорника. Чи його функції виконуватиме ПІхальонок?
Roman DK, так, я чекав цієї авантюри з двома атакувальними центрхавами ще в першій грі від СаШо. Але він проявив мудрість. Тепер при запасі в 4 мячі і можна пограти в більш авантюрний атакувальнйи футбол. При чому все ж основний опорник тут Шапа, а не Бражко і є шанс, що ця схема не розвалиться, якщо Буя буде діяти глибше.
Сховати
Умник, можливо так і є, коли як не в такому матчі спробувати пограти від сили. Головне не спіймати на перших хвилинах, і не посипатись психологічно. Але ж всеодно ми пройдемо цих імперців!