16 вересня 2024 20:04

Робінсон про Антоні: "Він дуже легковажний і довго тримає м'яч, АПЛ дуже швидка для нього ліга. Навряд чи він зацікавить "Ньюкасл", вони борються за те саме, що й МЮ"

Пол Робінсон не вважає, що Антоні може зацікавити «Ньюкасл».


Як пише Goal, на тлі його поганої форми бразильця пов'язують із відходом з «Манчестер Юнайтед», і можливість його підписання розглядає «Ньюкасл».
«Не думаю, що хтось у «Ньюкаслі» зацікавиться ним.


Послухайте, він хороший гравець, але він надто легковажний для Прем'єр-ліги, він надто довго тримає м'яч, і це надто швидкий для нього чемпіонат. Якщо подивитися на інші ліги - нідерландську, в якій він виділявся, Ла Лігу або Лігу 1, можливо, вони більше підходять для такого гравця, як він.


Проблеми, з якими він зіткнувся в «Манчестер Юнайтед», «Ньюкасл» стане розглядати себе далеко від них. Вони борються за те саме і знаходяться приблизно на одному рівні, обидва клуби хочуть бути в першій четвірці і грати в єврокубках. Уболівальники чи керівництво «Ньюкасла» не подивляться на Антоні з думкою: «Він покращить нас», – сказав екс-воротар «Тоттенхема» У підкасті Inside Track на Football Insider.