21 червня 2024 20:26

Артем ДОВБИК: "Так, гра неідеальна у нашому виконанні, але другий тайм показав, як ми маємо виглядати кожен матч"

Форвард збірної України Артем Довбик підбив підсумок матчу Євро-2024 зі Словаччиною (2:1). Його слова з місця подій передає кореспондент UA-Футбол Аліна Єрофєєва.


"Усі ми розуміли важливість цього матчу. Дякую, що команда зробила такий важливий для мене подарунок. Пропущений гол? Помилка на ауті... Ми припускаємося подібних помилок не вперше, другий матч поспіль. У нас були також моменти. Другий тайм показав, що ми можемо пресингувати, грати агресивніше. Словаки підсіли, а ми знайшли сили піти вперед, стали ризикувати".

"На старті матчу не хочеться ризикувати. Одна помилка - і вже відіграєшся. У другому таймі так, уже розуміли, що треба це робити, грали 1 в 1 на всьому полі. Але на старті - ти боїшся за результат, є відповідальність".

"Ми маємо більше впевненості зараз. Ця перемога дуже важлива, ви знаєте про те, яка ситуація зараз є в Україні. На нас багато тиску кожну гру. Усі наші люди дивляться ЄВРО".

"Після фінального свистка Ребров нагадав, що в нас є третя гра, дуже важлива для нас. Зараз ми думаємо про якнайшвидше відновлення і підготовку".

"Хочу присвятити перемогу фанатам і воїнам, які захищають нашу країну".

"Так, гра неідеальна в нашому виконанні, але другий тайм показав, як ми маємо виглядати кожен матч".

"Зі словаками теж дуже складно грати. Два високих центрбека. З Румунією ми всі були несконцентрованими на футбольному полі".

"Дуже багато хейту заслуженого на нас вилилося. Розуміли, що не можна на цю гру виходити так, як на Румунію. Усі були заряджені. Ми тримали всередині ці емоції. Роман Яремчук вийшов, забив - його всі постійно критикують, але він виходить і робить результат", - сказав Довбик.

Нагадаємо, що в останньому турі групового раунду Євро-2024 Україна зіграє з Бельгією.