15 січня 2023 08:35
1

"Партнери Миколенка рятували його з біди": англійські ЗМІ дали оцінки українцеві за матч проти "Саутгемптона"

Англійський ЗМІ вже розібрали матч 20 туру АПЛ між Евертоном нашого Віталія Миколенка та Саутгемптоном (1:2). Українець за свою гру отримав доволі низькі оцінки.


Нагадаємо, що у поєдинку проти Саутгемптона Миколенко провів на полі всі 90 хвилин, проте не зміг суттєво допомогти своїй команді.


Більш того, у вирішальний момент при рахунку 1:1, коли лідер гостей Джеймс Уорд-Праус пробивав штрафний на 78-й хвилині гри, наш захисник не вистрибнув у стінці, чим дозволив м'ячу опинитися у воротах.

Видання Liverpoolecho поставило гравцю оцінку 6, відзначивши хороший епізод за участю Миколенка, коли він на 20 хвилині при рахунку 0:0 своєю передачею вивів на удар Демарая Грея, проте той не зміг вразити ціль.


«Миколенко добре розпочав поєдинок, знайшовши розумним пасом Грея. Якби він знайшов сильнішу праву ногу товариша по команді, то епізод міг би призвести до голу», – пишуть журналісти сайту.


Журналісти сайту Liverpoolworld були ще менш прихильні до українця, поставивши йому оцінку 5. У їхньому висновку про гру захисника відзначається слабка позиційна гра, яка призводила до провалів в обороні Евертона.


«Саутгемптон у першому таймі кілька разів проривався флангом Миколенка. У другому таймі захисник також не був стабільним, партнери виручали його з біди», – зазначає ресурс.


Через сьогоднішню поразку Евертон опустився вже на 19 місце в турнірній таблиці АПЛ і дозволив наздогнати себе за очками останньому Саутгемптону. Від рятівної 17 рядки «ірисок» відокремлює один пункт.

А "журналіст" фандей точно дивився матч, чи хоча б огляд?
"наш захисник не вистрибнув у стінці" - - - Миколенко не стояв у стінці, а був по за нею і Віталія разом з Пікфордом намудрили. Миколенко наче повинен був встигнути відбігти до воріт і прикрити кут, в який залетів м’яч, що звісно зробити не встиг, бо м’яч летить швидше, ніж гравець бежит, особливо коли заткує спиною.