12 січня 2023 14:56

Поттер про труднощі у "Челсі": "Це найскладніша робота у футболі. Ми проходимо через біль, розумію невдоволення"

Грем Поттер розповів про труднощі у «Челсі».


«Я думаю, що цим клубом управляли певним чином протягом 20 років, і робили це справді добре. Я з великою пошаною ставлюся до попередніх власників і до того, чого вони досягли і що зробили. Це приголомшливо.

Але, на жаль, їх тут нема. Усе це лідерство втрачено. Прийшов новий власник, все дуже швидко змінилося. Якщо ви подивіться, що сталося протягом останніх 6-12 місяців, то це неймовірна кількість подій.

Іноді це може бути по-різному. Було б неповажно сказати: «Ну все пройшло, давайте просто продовжимо». В нас новий персонал, нові структури, нові люди. Багато пішло, і необхідно спробувати побудувати все заново. Але тим часом все ще є «Челсі», є вимоги та очікування.


Клуб намагається стати правильно керованим, що правильно функціонує в дійсно конкурентному середовищі. Можливо ми ще не дійшли до цього. Мені це досить легко зрозуміти та усвідомити. Але я знаю, що є багато людей, які так не рахують.


Зміни складні будь-якої організації. Це не означає, що відбувся якийсь переворот. Тепер нам доводиться мати справу з «новим» сьогоденням. Ми повинні будувати все наново, тому що багато чого змінилося і багато пішло.


Я думаю, що це, мабуть, найскладніша робота у футболі. Через зміну керівництва, через очікування і, що цілком справедливо, через те, яким люди бачать «Челсі». Але я не думав, що ми втратимо 10 гравців першої команди. Це просто те, де ми зараз.


Попередні власники досягли приголомшливих результатів. Але це нова ера, новий розділ. Так, ми проходимо через біль, зараз нам важко. Я розумію невдоволення та ціную підтримку», – заявив головний тренер «Челсі».