11 січня 2023 19:10

Тренер "Челсі" Поттер відповів на критику, порівнявши себе з Гвардіолою, Артетою та Клоппом

Головний тренер "Челсі" Грем Поттер відповів на критику, порівнявши себе з наставниками "Манчестер Сіті" Хосепом Гвардіолою, "Арсеналу" Мікелем Артетою та "Ліверпуля" Юргеном Клоппом.


«Потрібно розуміти, що критика – це частина нашої роботи. Достатньо поглянути на становище деяких моїх колег, які перебувають у аналогічному положенні.


Пеп (Гвардіола), наприклад, у свій перший сезон зазнав досить жорсткої критики. Думаю, Мікель Артета мав період, коли його критикували. Клопп у перші кілька хлопців також був жертвою критиків. Це фантастичні тренери.


Розумієте, футбол – це емоції. Коли ви програєте, ви відчуваєте це, вам боляче, страждаєте, вам дискомфортно. Іноді важко зрозуміти це, легше просто звинуватити когось. Це не означає, що я абсолютно ідеальний. Два місяці тому я вважався найкращим тренером. Люди, проти яких я грав, сказали б вам те саме.


Але я також визнаю, що наші результати не на належному рівні. Але ми повинні прийняти це і впоратися з цим, продовжуючи рухатися вперед», - наводить слова Поттера Yahoo Sports.