1 листопада 2022 15:40

"Перед Ребровим складне завдання, особливо після його заяв". В ОАЕ розкрили майбутнє українця в "Аль-Айні"

Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров проходить турбулентний період разом із еміратською командою. Українському фахівцю необхідно шукати шляхи виходу із міні-кризи.


Минулими вихідними Аль-Айн зазнав третьої поразки в сезоні, втративши перемогу над Шабаб Аль-Ахлі (1:2). Хоча «бос» і забив першим, але дубайський колектив зумів переламати перебіг поєдинку та вирвати три очки.

Після матчу на Реброва обвалився шквал критики від уболівальників Аль-Айна, також дісталося і Андрію Ярмоленку, який вийшов у стартовому складі команди.

Сам Сергій Станіславович знайшов корінь невдалого результату у гравцях, грою та самовіддачею яких він залишився незадоволеним. Потім у місцевих ЗМІ навіть з'явилися чутки про звільнення Реброва, які спростували, а українцю надано публічну підтримку з боку керівництва.

Проте журналіст Мохамед Хамад вважає, що перспективи легенди Динамо в стані чемпіонів ОАЕ дуже невизначені.

"Перед Сергієм стоїть складне завдання повернути довіру фанатів до нього і ще більш складне завдання повернути азарт і боротьбу гравцям, особливо після його недавніх заяв".

Експерт вважає, що на Реброва покладено тягар відповідальності на тлі явної підтримки з боку топ-менеджменту клубу.

"Керівництво зробило на нього велику ставку після заяви про довіру до нього, хоча переважна більшість уболівальників вимагають його звільнення. Важке завдання… Сезон буде забутий чи станеться диво?", – запитує Хамад у своєму Twitter.

На даний момент Аль-Айн посідає восьме місце у турнірній таблиці чемпіонату ОАЕ, відстаючи від лідера на три бали. Зазначимо, що сьогодні з'явилася інформація про ймовірний відхід Реброва з Аль-Айна на початку 2023 року та зміну Олександра Петракова на посаді наставника збірної України.