27 жовтня 2022 18:19

"Ми пропонували Мудрика "Валенсії"? Вперше чую!" Агент зірки "Шахтаря" та збірної України відповів іспанським ЗМІ

На інформацію Plaza Deportiva, що з'явилася, відреагував представник Михайла Мудрика - Олексій Альохін.


Поки Михайло Мудрик успішно виступає у чемпіонаті України та Лізі чемпіонів, європейські ЗМІ продовжують «сватати» його у нові клуби. Остання інформація від іспанського Plaza Deportiva нібито під час літнього міжсезоння агенти пропонували футболіста Шахтаря та збірної України Валенсії.

На прохання Fanday.net агент Мудрика Олексій Альохін прокоментував повідомлення іспанських ЗМІ:

«Почнемо з того, що гравців рівня Мудрика не потрібно нікому пропонувати – запити щодо Михайла приходять з усієї Європи, і, з усією повагою, від клубів із значно вищим турнірним становищем. По-друге, наша агенція ALIK Football Management працює з винятковою повагою до клубів, в яких працюють наші клієнти.

Ми не займаємося тим, що нишком когось комусь пропонуємо. Наші завдання – дещо інші, вони повністю збігаються з інтересами наших клієнтів та не порушують права та повноваження клубів. Тому можу впевнено відповісти: щоб ми пропонували когось у Валенсію? Вперше чую! Ми навіть не розглядали цей варіант».

При цьому Альохін підтверджує, що до Мудрика продовжують виявляти інтерес клуби провідних ліг.

«На сьогоднішній день є інтерес від клубів із кожної з топ-5 європейських ліг. Футбольний клуб Шахтар та сам футболіст обізнані про ці варіанти. Триває їхнє вивчення. Однак до підписання контракту недоцільно повідомляти, що це за клуби».

На уточнююче питання, чи ймовірний перехід Мудрика до західноєвропейського клубу вже під час зимової перерви, його офіційний представник не відповів.

21-річний Мудрік відіграв за Шахтар 11 матчів у всіх турнірах, у яких забив шість м'ячів та оформив сім результативних передач.

Контракт Мудрика із Шахтарем діє до кінця 2026 року. Transfermarkt оцінює Михайла у 15 мільйонів євро.