26 жовтня 2022 12:52

Куртуа о 2:3 з "Лейпцигом": "Реал" не був у грі – воротареві це одразу видно. Вийшовши з лави запасних, потрібно віддаватися на 100%"

Воротар "Реала" Тібо Куртуа залишився вкрай незадоволений грою команди в матчі з "РБ Лейпциг".


Учора мадридський клуб зазнав поразки з рахунком 2:3 у 5-му турі групового етапу Ліги чемпіонів.


«Ми вийшли на поле сонними, нам не вистачало інтенсивності та агресії, і ми поплатилися за це. Тренер попереджав нас, але ми однаково неправильно підійшли до гри. Два кутових поспіль - якщо у ваших воріт кутовий, то не можна отримувати другий відразу. Сьогодні було дуже багато неточних передач та помилок при володінні. Поганий матч. А потім вони забили третю і вбили гру на останніх хвилинах.


Коли ти воротар, то одразу бачиш це. Було видно, що ми не в грі, це помітно в кожному єдиноборстві. Ми програли багато єдиноборств, і річ у нестачі інтенсивності. Треба було прокинутися. Всі мають погані дні – ми зіграли багато матчів за короткий відрізок, але ми не маємо права грати без інтенсивності. Якщо ви не можете зробити більше, виходячи на заміну... Треба віддаватись на 100%. Ця команда є небезпечною на стандартах.


Все закінчилося тим, що вони опустилися до низького блоку та контратакували. Якби ми діяли точніше, то могли б повернутися в гру, але цього не сталося. А потім ми пропустили необов'язковий гол – у тому епізоді погано зіграла оборона», – сказав Куртуа.