26 жовтня 2022 12:31

Технічним директором "Челсі" став Стюарт із "Монако"

"Челсі" оголосив про призначення технічним директором Лоуренса Стюарта.


Стюарт приєднається до команди, коли завершить свої зобов'язання в Монако, де з червня 2020 року також працює техдиректором.


До Монако Стюарт працював глобальним керівником скаутингу в Red Bull Soccer International, керівником відділу аналізу продуктивності в Манчестер Сіті, старшим координатором з рекрутингу в Евертоні і аналітиком ефективності у збірній Англії на ЧС-2014 в Бразилії.


«Я радий приєднатися до «Челсі» та у захваті від бачення та напрямків роботи клубу під керівництвом нової групи власників. Я радий приєднатися до них, щоб допомогти їм побудувати глобальну спортивну організацію світового рівня, щоб постійно перемагати на полі на найвищому рівні та надавати гравцям шлях розвитку», - сказав Стюарт.


«Лоуренс – важливе призначення, оскільки ми плануємо побудувати глибоку спортивну команду, яка тісно співпрацюватиме. Лоуренс – футбольний лідер світового класу, який розуміє управління талантами, дані та розвідку, розвиток гравців та ефективність», - додав голова правління «Челсі» Тодд Боелі.


Також «Челсі» подякував власникам «Монако» та його управлінській команді за підтримку переходу Лоуренса в лондонський клуб.