25 жовтня 2022 15:11

"Реал" сподівається переконати Крооса залишитися ще на сезон і готовий чекати на його рішення до останнього

«Реал» сподівається, що зможе переконати Тоні Крооса не йти з клубу влітку.


Як пише Marca, мадридський клуб вже будує плани наступного сезону і розглядає сценарій, за якого Крооса не буде в команді. Незважаючи на це, всі в Реалі працюють над тим, щоб переконати Тоні продовжити контракт ще на сезон.


Президент «Реала» Флорентіно Перес – один із головних шанувальників Крооса. Він вважає Тоні одним зі своїх найкращих трансферів. Перес вже дав футболістові зрозуміти, що готовий продовжити контракт.

Важливу роль у тому, щоб переконати Крооса залишитись, грає тренер «Реала» Карло Анчелотті. 63-річний фахівець завжди обережно говорив про майбутнє німця, але після недавнього матчу з «Ельче» (3:0) сказав, що Кроос залишиться: «Ми обговорювали цю тему. Тоні подумає про це після чемпіонату світу. Особисто мені здається, що він залишиться.


Усі в роздягальні відчувають, наскільки важливим є Кроос для команди. Однак Тоні розуміє, що входить до числа гравців, час яких у «Реалі» добігає кінця: Каземіро вже пішов, а контракт Луки Модріча розрахований до літа. Попри це хорват може продовжити угоду з «Реалом» ще на сезон.


«Реал» має намір до останнього чекати на рішення Крооса.