28 липня 2022 09:40
5

Турецький коментатор: "УЄФА вже провів термінову нараду щодо кричалок імені путіна. Вони дорого нам обійдуться"

Як ми вже повідомляли, під час матчу Другого Кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів між "Фенербахче" та "Динамо" у Стамбулі місцеві вболівальники дозволили собі скандування імені владіміра путіна. Ця подія викликала величезний резонанс і в пресі, і в соціальних мережах, як в Туреччині, так і в Європі. Відреагував і один з найвідоміших турецьких футбольних коментаторів Ахмет Чакар. Він вважає, що на турецький клуб очікують великі неприємності.


"Виконком УЄФА зібрав телеконференцію під терміновим кодом. Вони переговорили з делегатами та арбітрами матчу. Ці вигуки створили дуже неприємну ситуацію і дорого нам обійдуться. На думку лідерів європейських країн, такі вигуки - найгірші за всі часи".

Нагадуємо, що гравці "Динамо" відповіли на скандування якнайкраще - перемогли і пробилися до наступного раунду за рахунок віце-чемпіона Туреччини. А головний тренер української команди Мірча Луческу бойкотував післяматчеву прес-конференцію в знак протесту проти такої поведінки вболівальників господарів.


Фото: Cnn Turk

Ті турецькі ішаки взагалі не мають бути у Європі! Які то європейці? Недорозвинуте стадо якими керує хитрож...зроблений президент, що сидить на двох стільцях і ставить з себе миротворця, а сам аж вилизує того пуйла! Фу - мерзота!
Дед всегда был молотком и всегда защищал команду как команду . просто раньше он работал в другом месте я надеюсь сейчас все поняли как нам повезло что он оказался тут .
Дед конечно молоток!
Браво , містер Луческу!!! Браво ,Динамо!!!! ..Вболівали фенера-- ішаки вонючі....
Вигнати нах із УЄФА.