23 липня 2022 15:40

"Манчестер Юнайтед" не втримав перемогу над "Астон Віллою" в четвертому спарингу Тен Хага

"Манчестер Юнайтед" завершив своє турне Південно-Східною Азією та Австралією матчем проти "Астон Вілли" і вперше після призначення Ерік тен Хага не зміг перемогти. Усі попередні поєдинки (з "Ліверпулем", "Мельбурн Вікторі" та "Крістал Пелас") закінчувалися перемогами "Юнайтед".


Тен Хаг виставив знайомий за попередніми матчами склад, єдина зміна – ван де Бек замість Мактоміні. Колишній підопічний нового тренера МЮ з "Аяксу" виглядав малопереконливо, але загалом "Юнайтед" провів хороший перший тайм, незважаючи на складні погодні умови. Через негоду поле на “Оптус Стедіум” було в поганому стані, а в кінці першого тайму пішов сильний дощ.

Це не завадило “Юнайтеду” забити два командні голи. Спочатку комбінація за участю Далота, Марсьяля, Фернандеша, Рефшорда, Шоу та Санчо (наприкінці пас на хід на фланзі, простріл та точний удар), другий був забитий завдяки класному пасу Фреда на хід Санчо, паралельним ходом мчав Рефшорд і він намагався пробити по воротам, але Кеш завадив йому і забив сам.

На другому тайм МЮ вийшов у такому ж складі, але ініціатива швидко перейшла до "Вілли" і команда Стівена Джеррарда майже одразу забила перший м'яч. Все зробив сам Леон Бейлі – гравці "Юнайтед" пасивно спостерігали за тим, як ямаєць змістився з флангу і гарно вклав м'яч у ворота.

Після серії замін двох команд здавалося, що МЮ таки зможе довести матч до перемоги, але на 90+3 хвилині Бейлі точно виполив подачу з кута, Де Хеа помилився з виходом, а Чамберс виграв боротьбу в повітрі у гравців МЮ і відправив м'яч у порожні ворота. .

Як і для “Юнайтед”, для “Вілли” це була перша нічия на зборі після трьох перемог. Закінчить передсезонку команда Стівена Джеррарда 30 липня грою з "Ренном". "Манчестер Юнайтед" зіграє ще два матчі – 30 липня з "Атлетико" Мадрид, 31 – з "Райо Вальєкано".

Товариський матч. Австралія, Перт, "Оптус Стедіум", 58228 глядачів

"Астон Вілла" – "Манчестер Юнайтед" 2:2

Голи: Бейлі 49, Чамберс 90+3 – Санчо 25, Кеш 42 (авт.)