2 квітня 2022 14:41

"Маючи таку велику територію та надра, росіяни не живуть, а виживають": Маркевич збентежений безпорадністю та войовничістю сусідів

Колишній менеджер збірної України радий, що застав народження єдиної української нації.

Заслужений тренер України Мирон Маркевич не перестає дивуватися занепокоєнню наших північних сусідів.

«Війна в Україні триває вже вісім років, – сказав Маркевич. – Коли я працював тренером Дніпра, ми з футболістами постійно їздили на передову та допомагали нашим воїнам, бо тоді взагалі нічого не було.

Тоді завдяки нашим військовим нам вдалося зупинити війну та звільнити більшу частину територій. Зона ОРДЛО все одно залишилася. Це ніяк не давало нам спокою і рано чи пізно мало вибухнути. Так і вийшло. Не хочуть нам «брати» дати спокою. Вони самі не живуть та іншим не дають. Мене це вражає. Маючи таку велику територію та надра, вони не живуть, а виживають».

Також Мирон Богданович поділився думками про те, яким бачить закінчення цього воєнного конфлікту:

«Ми маємо нарощувати наш військовий потенціал, не давати їм ніде спуску. Рано чи пізно вони підуть звідси. Я вже прожив життя і такої єдності нашої нації, як зараз, ніколи не бачив. Про це мріяли мої батьки. Я щасливий, що я дожив до того часу, коли Україна має націю. Рано чи пізно ми все одно переможемо. Усіх нас вони не знищать, а ми намагатимемося це зробити».