4 березня 2022 21:51

"Рома" надає допомогу українським дітям-біженцям, які постраждали від військових дій

Фото - Depositphotos.com


На матч з "Аталантою" футболісти "Роми" вийдуть у футболках зі спеціальною нашивкою з логотипом UNHCR (організація ООН у справах біженців) і серцем в кольорах українського прапора — щоб привернути увагу до триваючої гуманітарної кризи, в якій зараз знаходяться жертви війни в Україні.


Клуб доставив початкову пожертву у вигляді 2000 предметів зимового одягу для новонароджених, вкрай необхідних в нинішніх обставинах, а також ще 1000 таких предметів для дітей молодшого віку.


Всі футболки, які будуть використані під час матчу на Олімпіко, згодом будуть виставлені на аукціон, а всі виручені кошти будуть передані UNHCR для подальшої підтримки плану дій з надання допомоги українським біженцям.


- У період величезної стурбованості в усьому світі ситуацією, з якою стикається цивільне населення України, AS Roma хоче запропонувати свою підтримку і допомогу дітям, які змушені страждати від наслідків війни. Наш клуб думками разом з ними в цей важкий час, а також робить конкретні кроки, щоб допомогти їм, вносячи свій внесок у роботу, проведену UNHCR, — сказав П'єтро Берарді, генеральний директор клубу.


Клуб також активував мережу підтримки по всьому Риму, куди вболівальники клубу можуть пожертвувати предмети першої необхідності та інші необхідні речі: включаючи дитячий одяг, підгузники, шкільне приладдя та іграшки.


Різні пункти збору, в тому числі церкви, футбольні школи, фан-клуби та клубні магазини, будуть відкриті і доступні для вдячного прийому пожертвувань з понеділка (7 березня), інформує ТГ-канал AS Roma Siamo Noi.