5 жовтня 2024 23:35

"Динамо" - "Кривбас". Прев'ю. LIVE 18:00. Можливість одноосібно очолити турнірну таблицю УПЛ

Сьогодні «Динамо» зіграє матч 9-го туру Української Прем’єр-ліги. Суперником «біло-синіх» стане «Кривбас».


Якщо говорити про минулий тур, то в ньому кияни здобули перемогу над «Лівий берегом» (3:0), а криворіжці мінімально поступилися «Олександрії» (0:1). Проте посеред тижня підопічні Олександра Шовковського ще мали єврокубкову баталію, поступившись німецькому «Хоффенхайму» (0:2).


На сьогодні «Динамо» посідає друге місце в чемпіонаті, маючи в активі 19 очок після семи зіграних матчів. Щодо «Кривбаса», то команда перебуває на 8-й сходинці з 11-ма заліковими пунктами.


Цікаво, що минулого сезону київський колектив двічі переміг команду з Кривого Рогу. Домашня гра для «біло-синіх» завершилася тріумфом з рахунком 3:1, виїзна – 2:0.


У контексті кадрової ситуації господарів поєдинку слід зазначити, що точно не зіграє травмований Браян Себальйос. Крім того, найімовірніше, через ушкодження не допоможуть команді Олександра Піхальонок та Володимир Бражко. Також невизначеною залишається участь Андрія Ярмоленка та Віталія Буяльського, які пропускали останню гру.


Орієнтовний склад «Динамо»:


Бущан – Тимчик, Попов, Михавко, Вівчаренко – Михайленко, Шапаренко, Рубчинський, Волошин, Кабаєв – Ванат


Головним арбітром зустрічі призначений Микола Балакін.


Трансляція матчу буде доступна на каналах «УПЛ ТБ» та «2+2», а також на YouTube-каналі «Динамо» та FootballHub,. «Динамоманія» о 18:00 проведе текстову онлайн-трансляцію.


"Динамо" - "Кривбас" ON-LINE