11 грудня 2021 20:19
2

Роберто ДЕ ДЗЕРБІ: "У "Динамо" є відмінний тренер, який досвідченіший за мене"

Головний тренер Шахтаря Роберто Де Дзербі ексклюзивно для УПЛ ONLINE прокоментував перемогу над Олександрією (2:1), перший гол Мораеса після травми і ймовірний відхід Марлоса.

- Гол Мораеса? Останні місяці були важкими для Жуніора. Я відчув, що він може вирішити результат сьогоднішнього матчу. Мій забіг після гола Мораеса показує, наскільки для мене і мого штабу цей матч був важливим.

Марлос залишає Шахтар? Я не знаю, тому що це не стосується мене. Сьогодні у Марлоса була травма, тому він не приїхав сюди. Я не знаю, що буде. Якщо він піде, то для мене це буде дуже сумно. Це грандіозний футболіст і дуже приємна людина. Поважаю і люблю його.


Чемпіонат? Ми бажаємо перемогти. "Динамо" - наш головний конкурент. У "Динамо" є відмінний тренер, який досвідченіший за мене і виграв більше, ніж я. Ми на першому місці в чемпіонаті, але мені шкода, що все так склалося в Лізі чемпіонів, - підсумував Де Дзербі.

Надеюсь, на первом до завтрашнего дня.
...цей мудак (Де Дзербі) грає в ту ж "гру" (на прессу) що Луческу в свій час. Думаю. що Дід гру цього засранця вже зрозумів.