3 листопада 2021 20:43
5

Ноу-хау від "Слуги народу". Депутат Верховної Ради Борзова вела пряму трансляцію матчу "Динамо" - "Барселона", жінці загрожує серйозний термін

Народний депутат України від Партії «Слуга народу» Ірина Борзова транслювала у себе на сторінці матч Ліги чемпіонів між Динамо Київ і Барселоною.


Народний депутат Ірина Борзова відвідала матч групового етапу Ліги чемпіонів між Динамо і Барселоною (0:1), який відбувся вчора, 2 листопада, на НСК «Олімпійському» в Києві.

Під час свого перебування на стадіоні Ірина Борзова вела пряму трансляцію поєдинку на своїй сторінці в Facebook, повідомляє Олександр Глущенко. З наявних скріншотів можна побачити, що нардепка перебувала на віп-місцях стадіону. Її публікацію, в якій була трансляція першого тайму подивилося більше 34 тисяч чоловік, а також більше 300 зробили репости.

На даний момент публікації з трансляцією вже не доступні на сторінці Ірини Борзової.

Швидше за все народна депутатка такими діями вирішила підняти популярність своєї сторінки. Але варто зазначити, що в діях народного депутата є склад кримінального злочину.

Так, офіційним транслятором Ліги чемпіонів в Україні є медіасервіс MEGOGO, заплативши за право трансляції від 20 до 30 мільйонів доларів.

Купуючи квиток на поєдинок, або ж отримуючи його в подарунок, у вболівальника не з'являється права транслювати матч в обхід офіційного транслятора.

Таким чином в діях Ірини Борзової є склад кримінального злочину, який передбачений 176-ю статтею Кримінального кодексу України - порушення авторських прав. Варто зазначити, що за цією статтею Ірині Борзовій може загрожувати до п'яти років позбавлення волі (якщо медіасервіс MEGOGO подасть відповідну заяву в поліцію).


Элементарных норм и правил юриспруденции не знает! «Зеленая» девочка безграмотная, впрочем, как и практически все «зеленые», включая из предводителя… «Будет сидеть» - Жиглов сказал!
Они "не могут" определить сидел ли Трухин за рулём когда в Лучи высадился, а тут сроки светят) не смешите)
Засудить слугу!
Фото можна робити. Стрімити саме футбол - ні. Бо лише один транслятор має на це право
Нигде не написано, что на стадионе нельзя снимать и фотографировать на смартфон или айпад