26 лютого 2003 21:28

Сенсационные решения ПФЛ


РАДА ПФЛ ВИРІШИЛА

Учора відбулося чергове засідання ради Професіональної футбольної ліги України. Його учасники прийняли кілька важливих рішень.

ДРУГОЛІГІВЦІ ПЛАТИТИМУТЬ СУДДЯМ МЕНШЕ

Командам другої ліги зменшено внески на обслуговування арбітрів - з 11300 у.о. до 8200. Тепер головний арбітр одержуватиме 100 у.о. за матч (замість 150), а його помічники - 50 у.о. (замість 75).

ЛЕГІОНЕРІВ ПОМЕНШАЄ

Обмежено кількість легіонерів у командах першої ліги. Тепер на майданчику в одному матчі одночасно може перебувати не більше п'яти іноземців.

З УТ-1 ПОПРОЩАЛИСЯ?

У другому колі трансляцій на УТ-1, мабуть, не буде. До речі, домашні матчі донецького "Шахтаря" транслюватиме "Новий канал".

БЕЗ КОМПЕНСАЦІЇ

Якщо в 23-річного футболіста закінчився контракт, то він стає вільним агентом без компенсації попередньому клубу. Рішення ради ПФЛ має затвердити Виконком ФФУ, який відбудеться першого березня. До речі, президенти клубів пропонують запровадити це рішення з наступного чемпіонату.

"ПОЛІГРАФТЕХНІКА" СТАЛА "ОЛЕКСАНДРІЄЮ"

Рада ПФЛ задовольнила прохання керівництва олександрійської "Поліграфтехніки" про зміну назви свого колективу. Нова назва - ФК "Олександрія".