19 лютого 2003 12:00

ФФУ запретила киевскому "Арсеналу" осуществлять международные трансферы


17 лютого відбулося засідання Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ. На ньому розглядалися питання про невиконання рішень КДК щодо заборгованості ТОВ “Футбольний клуб “Арсенал” Київ” та ДП “Футбольний клуб ЦСКА Київ” перед російським ФК “Балтика” Калінінград за міжнародний трансфер півзахисника Дениса Шульги, а також заборгованості івано-франківського “Прикарпаття” перед московським “Торпедо” за міжнародний трансфер захисника Сергія Круковця. Розглянувши надані матеріали, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України

Ухвалив:

1. Заборонити ТОВ “Футбольний клуб “Арсенал” Київ” здійснювати як міжнародні, так і внутрішні трансфери футболістів до виконання рішення КДК від 26 вересня 2002 року.
2. Заборонити ДП “Футбольний клуб ЦСКА Київ” здійснювати як міжнародні, так і внутрішні трансфери футболістів до виконання рішення КДК від 26 вересня 2002 року.
3. Заборонити ФК “Прикарпаття” Івано-Франківськ здійснювати як міжнародні, так і внутрішні трансфери футболістів до погашення заборгованості перед ФК “Торпедо” Москва за трансфер Сергія Круковця.

Окрім того до “Арсеналу” та “Прикарпаття” було застосовано фінансові санкції за невиконання рішень юридичного органу ФФУ.