16 лютого 2003 21:42

Юношеская сборная Украины сыграла вничью с турками


Сьогодні вдень юніорська збірна України 1986 р.н. провела свій перший контрольний двобій в рамках навчально-тренувальних зборів, що тривають у турецькій Антальї. У матчі проти місцевих однолітків нам вдалося зіграти внічию 1:1, дозволивши суперникові зрівняти рахунок за сім хвилин до завершення гри.

За словами Юрія Калитвинцева у першому таймі на полі точилася рівна боротьба, однак на 25 хвилині півзахисник дніпропетровського “Дніпра” Костянтин Кравченко після проходу партнера лівим флангом і навісу ударом головою відкрив рахунок у матчі. Окрім цього ми могли ще двічі досягти успіху у першому таймі, однак збільшити цифри на табло місцевого стадіону не вдалося. У другому таймі турецькі футболісти заволоділи ініціативою, що й призвело до взяття наших воріт.

Варто зазначити, що нашим футболістам довелося грати на стадіоні, розміщеному більш ніж за 150 кілометрів від місця дислокації української команди у місті Бурдур. П’ятитисячний місцевий стадіон був переповнений, адже останнім часом футбол у Туреччині посідає значне місце у житті місцевої спільноти, що й дозволило господарям у другому таймі взяти ініціативу у власні руки: “Ми задоволені результатом та змістом гри, показаної нашими хлопцями, - говорить Юрій Калитвинцев. – Хлопці не зніяковіли перед шаленою підтримкою трибун, якою, здалося, зарядився і місцевий арбітр, і показали добротний, організований футбол. Хочу подякувати футболістам за їх самовіддачу і мужність”. Додамо, що один тайм тривав 40 хвилин.

У Туреччині, окрім національної збірної господарів перебуває також і команда Німеччини 1986 р.н., з якою у нас було заплановано двобій на сьогодні. Однак матч з цією командою ми проведемо 18 лютого. Початок о 13.30.

Збірна України: Копил, Зарицький, Кравченко (Зелді, 69), Чигиринський, Антонюк, Єрмак, Мілько, Халявка, Ярошенко (Шаєнко, 65), Кулаков (Маковійчук, 41), Кругляк (Антонов, 50).
Запасні: Ситало, Жула, Клеменя, Комар.

Гол: Кравченко, 25.

Попереджений: Єрмак, 76.