15 червня 2009 12:38
3

Шацких прилетел в Казахстан

Известный форвард киевского Динамо и сборной Узбекистана Максим Шацких утром 14 июня прилетел в Астану.

Этот забивной форвард в скором времени должен пополнить ряды столичного Локомотива. Как известно, заявочная компания в Премьер-Лиге начинается 16 июня, и вполне возможно, что уже 19 числа в матче с Актобе, Шацких сможет сыграть, и усилить атакующую линию команды.

В первый же день своего пребывания в Астане Максим ответил на пару вопросов пресс-службы Локомотива.

- Что вы знали о Локомотиве до прилета в Астану?


- Слышал, что это новая команда, ставит перед собой большие задачи, высокие цели, и это в принципе привлекло в команде.

- С Юраном еще не разговаривали?

- Не успел, команда улетела на игру в Усть-Каменогорск.

- Что вы знали о городе, до прилета сюда?


- Посмотрел в интернете - снимки, информацию. Новый город, новая столица, часто сравнивают с Дубаями, поэтому город, думаю хороший, и у меня будет время его узнать.

Сорри за оф-топ,некуда вставить.К нам лезут легионеры: УНІАН (www.unian.net) 15.06.2009 12:53 Футболіст московського Динамо пішки прийшов в Україну - нелегально Українські прикордонники при спробі незаконно перетнути кордон затримали футболіста московського “Динамо”. Як повідомили УНІАН у Відділ з питань взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю Державної прикордонної служби України, перед вихідними на Сумщині прикордонники затримали громадянина Сенегалу, футболіста ФК “Динамо” Москва. Чоловіка африканської зовнішності, що прийшов із Росії пішки, зупинили неподалік села Сопич Глухівського району. 24-річний громадянин Сенегалу майже два роки грав у футбольному клубі «Динамо” Москва у півзахисті та нападі. Як він пояснив правоохоронцям, незабаром термін дії контракту мав закінчитися, і він вже підшукував нові контракти. Мабуть, зазначається у повідомленні, врахувавши, що Євро-2012 буде проходити в Україні, вирішив завчасно відвідати і нашу країну, але, вирушаючи у подорож, своєчасно не потурбувався про візу і пішов в обхід пункту пропуску. За незаконне перетинання державного кордону України громадянина Сенегалу притягнуто до адміністративної відповідальності. Вирішуються питання про його передачу прикордонникам суміжної держави.
... А что еще нужно, как говорил один киногерой, чтобы встретить старость? ... ))) Удачи, Макс!
Удачи!