14 квітня 2024 21:08
1

Сергій ШИЩЕНКО: "У нас навіть вихідних немає зараз, бо треба обігравати "Динамо" – є таке завдання від мене хлопцям"

Виконувач обов'язків головного тренера «Полісся» Сергій Шищенко прокоментував перемогу над «Колосом» (1:0) у 23-му турі УПЛ.


- Дуже гарна гра, непроста гра. Дуже вдячний хлопцям за ті емоції, які ми зараз відчуваємо. Вдячний їм за те, що виконали план, який ми мали.


Ви бачите зовсім інше «Полісся» ці два тури і за грою, і по відношенню. Тому що ті вимоги, які хочу бачити від хлопців, вони виконують.


Потрібен був час. Я дуже задоволений тим, що за той короткий термін, який я в команді, ми вже граємо у футбол, який я хочу бачити.

– Виграли вже 2 матчі поспіль. Це вже серія, чи можна сказати, як ви думаєте?


– Ще рано казати, що це серія. 3 перемоги – це буде серія.


– Але додає певних емоцій команді. Команда вже видихнула з тієї кризи, в якій вона була?


– Емоційна криза – гадаю, так. Тому що дві перемоги поспіль – це дуже мотивує для того, щоб рухатися вперед, розвиватися, бути ще кращим.


Я дуже задоволений ставленням дітей. Ми жертвуємо багатьом: іноді, і багато працюємо – як тренерський штаб, так і хлопці на тренуваннях.


У нас навіть вихідних немає зараз, бо треба обігравати «Динамо» – є таке завдання від мене хлопцям (сміється). Емоції зараз дуже важливі для нас.

Я дуже задоволений грою та атмосферою зараз і в роздягальні, і в клубі. Вдячний уболівальникам за підтримку, бо без цієї підтримки нам було б дуже важко.

– З якою установкою випускали Танковського?


– Рухати м'яч уперед, атакувати, бути активнішим. Бачите, як усе спрацювало? Слава – красень!


- Чи чекали ви від нього такого? Тому що він, певно, сам не очікував. Каже: «Я дуже давно вже не забивав, я забиваю рідко».


- Від Слави ніхто не очікував такого, але Слава є Слава.

- Зміни у стартовому складі в останніх матчах. Чи можна сказати, що це команда Шищенка?


– Це, напевно, керівництво говоритиме – команда Шищенка чи не команда Шищенка. Але я бачу, що всі хлопці, які виходять у стартовому складі та виходять на заміну та на тренуваннях – це одна команда, зграя, родина.


Ми зараз усі разом. І в кризі були всі разом, і зараз у нас маленький успіх – треба ще краще. Тому ми всі разом, ми – сім'я.


– Які завдання зараз стоять у «Полісся», які місця у чемпіонаті?


- Ми рухаємося на 5-й рядок, нам дуже потрібна вона. Конкурент у нас серйозний. Єврокубки – це завдання від президента клубу, і хочеться, щоби Житомир побачив єврокубковий сезон, – сказав Шищенко.


Фото - ФК "Полісся"

За 100-150к зелених і не таке скажеш)