9 квітня 2024 13:17
4

Чеферін про рішення не відсторонювати Білорусь: "Чи маємо ми виключити всі європейські країни, які купують російський газ?"

Фото - ua.depositphotos.com


Президент УЄФА Александер Чеферін відповів на питання про те, чому після початку війни Росія була відсторонена, а Білорусь – ні. Цього вимагала від УЄФА, зокрема, міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фейзер.


«По-перше, жоден політик не буде вказувати нам, що робити, і ми не будемо слухати жодного політика. Я проти бойкотів, не люблю ні бойкотів, ні заборон. Але у випадку з Росією просто не було іншого виходу, і ми всі повинні спробувати допомогти зупинити цю війну, це божевілля.

Але стосовно Білорусі кілька політиків написали нам, щоб усі, хто допомагав Росії, були виключені. Тепер я ставлю питання: чи допомагають Росії ті, хто купує газ? Чи варто виключати всі європейські країни, навіть найгучніші, які продовжують купувати газ?

Геостратегічні проблеми мають вирішувати політики. Вимагати від спортивних організацій виконувати роботу замість них – це популізм і не більше, – сказав Чеферін.

Всі російські клуби та збірні відсторонені від міжнародних змагань через російську агресію. Чеферін раніше заявляв, що вони не будуть допущені до змагань до кінця війни.
мразь занимается балтологией в пользу кровавого таракана
Гіпотетично-фантастичний сценарій війни проти Словенії.

У рідну країну пересічного словенця Чеферіна, вторгається Угорщина (Орбана), яка межує поряд та має намір окупувати Словенію ( бо диктатор Орбан має територіальні претензії на бувші угорські землі Боснії, Хорватії та Словенії), а також диктатор Орбан просить свого партнера Австрію по старій дружбі у Австро-Угорській імперії надати свою територію, яка більша по кордону зі Словенією для гібридного вторгнення та здійснити сучасний Аншлюс.

І дана війна стає реальністю ...

Чинний президент УЄФА В'ячеслав Колосков (росія), висловився щодо відсторонення у змаганнях під егідою УЕФА:

«По-перше, жоден політик не буде вказувати нам, що робити, і ми не будемо слухати жодного політика. Я проти бойкотів, не люблю ні бойкотів, ні заборон. Але у випадку з Угорщиною просто не було іншого виходу, і ми всі повинні спробувати допомогти зупинити цю війну, це божевілля.

Але стосовно Австрії кілька політиків написали нам, щоб усі, хто допомагав Угорщині, були виключені.

Тепер я ставлю питання: чи допомагають Угорщині ті, хто купує боксити, токайське та папріку? Чи варто виключати всі європейські країни, навіть найгучніші, які продовжують купувати боксити, токайське та папріку?

Геостратегічні проблеми мають вирішувати політики. Вимагати від спортивних організацій виконувати роботу замість них – це популізм і не більше, – сказав Колосков.

Чи згоден з цією думкою простий пересічний словенець Александер Чеферін ?


урод
Сховати
BoBo, але слова про газ доречні