1 квітня 2024 10:56
3

Вболівальники "Жирони": "Довбик міг би стати найвидатнішим гравцем сучасного футболу"

Дубль Артема Довбика у ворота "Бетіса" допоміг "Жироні" здобути важливу перемогу у боротьбі за місце у зоні Ліги чемпіонів. З урахуванням поразки "Атлетика" від "Реала", у каталонців з'явилися добрі шанси фінішувати у топ-4. Хоча не варто забувати, що в 8 турах, які залишилися, потрібно зіграти проти "Атлетико", "Барселони", "Вільярреала" та "Валенсії". У кожному з цих матчів є ризик втратити очки. Про це пишуть і вболівальники, які усвідомлюють, наскільки складно зберегти місце у зоні Ліги чемпіонів.


У цьому плані дуже важливо, що Артем Довбик знову почав забивати голи, адже востаннє український форвард забивав за "Жирону" у січні! А через гольову посуху Довбика каталонський клуб почав частіше втрачати очки. Після дубля у ворота "Бетіса" Артем вийшов на перше місце у гонці бомбардирів (нехай і за додатковими показниками) – на рахунку українця 16 голів та 5 результативних передач.


Ще одна тема для обговорень – чи торкнувся Довбик м'яча у моменті, коли Стуані забив гол. Навіть журналісти із Севільї намагаються довести, що українець встиг торкнутися м'яча, тому Стуані опинився у офсайді.


Brian: Цього сезону Артем Довбік має стільки ж голів, скільки Джуд Беллінгем у Ла Лізі. Також на його рахунку на 2 результативні передачі більше. При цьому він зіграв менше хвилин. Один не отримує похвали, а інший отримує хвалебні статті від журналістів щотижня. На даний момент рекламу Беллінгема неможливо зупинити, це вже давно втратило будь-який сенс.


Lib: Моя думка полягає в тому, що Беллінгем – це лише трохи покращена версія Артема Довбика. Але англійцем займається піар-служба "Реала", а "Жирона" матиме шок просто від питання, що таке піар і для чого він потрібен. Якби Довбик грав за "Барселону", то міг би стати найвидатнішим гравцем сучасного футболу. Принаймні так про нього говорили б журналісти завдяки піар-службі "Барселони", яка з 16-річних юніорів робить зірок світового масштабу.


Foti: Король Довбик повернувся! Варто було українцю припинити забивати, як "Жирона" почала часто програвати. На жаль, Стуані вже не в тому віці та ігровій формі, щоб він міг бути адекватною заміною для Довбика. Тож дуже важливо, що українець знову забиває голи.


Mario: Як же мене веселять уболівальники "Реала", які роблять з Джуда кращого гравця світового футболу, а потім не можуть навіть довести, що англієць кращий за Довбика. Їм варто упокоритися з тим, що в нашій команді грає форвард такого високого рівня.


Cullell: Мічелу потрібно подумати про те, щоб частіше грати у два форварди. Коли Довбик та Стуані грають разом, їм легше розбиратися із захисниками, і ми частіше забиваємо голи. Українець - видатний форвард, але сам йому складніше протидіяти обороні, ніж коли на полі є Стуані.


Paiz: Довбик кращий за Голанда. Норвежець сьогодні провів черговий бездарний матч, цього разу проти "Арсеналу". Він забиває багато голів, але лише слабким суперникам. Довбик – більш різноплановий гравець.


Canete: Сьогодні, через 70 днів, український гігант Артем Довбик забиває, завершує свою невдалу серію та забиває два голи, які допомогли нам виграти у "Бетісу" та зберегти добрі шанси на потрапляння до Ліги чемпіонів.


Abril: Сьогодні я прочитав після гри думку севільських журналістів, які серйозно стверджували, що арбітри тягнуть "Жирону" до Ліги чемпіонів, щоб створити гарну історію в нашому чемпіонаті. Як доказ вони показують скріншоти, зроблені в неправильний момент і розібрали кадри на пікселі, щоб обдурити читачів. Якщо хтось справді думає, що арбітри допомагають "Жироні", то він ідіот.


Puertas: "Бетіс" програв і пропустив три голи. Довбик оформив дубль у цьому матчі, а Стуані забив переможний гол. Наша команда грала краще і здобула важливу перемогу, але Ла Ліга дарує приз найкращому гравцю матчу Іско. Клоуни.


Rubini: Голи Довбика та Стуані можуть стати ключовими у боротьбі за місця у зоні Ліги чемпіонів. Попереду ще багато складних матчів, тому нам важливо мати запас, перевагу над "Атлетіком" та "Атлетиком". Дякую Довбику, що він знову почав забивати.


Limones: За системою гол+пас ситуація у Ла Лізі наступна: Довбик – 21 очко з 16 голами та 5 результативними передачами. Стільки ж у Левандовського, але він має 13 голів + 8 передач. 19 балів у Джуда, 18 у Будимира та Сорлота, 17 у Грізманна.


Martis: У найкращого бомбардира Ла Ліги – Артема Довбbка – 16 голів після 30 турів! Навіть якщо припустити, що він забиватиме в кожному наступному матчі, або хтось із його конкурентів це робитиме, то це все одно дивно. Здається, минули ті часи, коли найкращі форварди Ла Ліги без проблем забивали 30+ голів за сезон. Я люблю Довбbка, але те, що він став найкращим гравцем в Іспанії після 30 турів – це показник того, що наша ліга не прогресує, а навпаки.


Roncero: Який фантастичний сезон проводить Артем Довбbк! Забивши два голи у сьогоднішній перемозі над "Бетісом", він став найкращим бомбардиром Ла Ліги з 16 результативними ударами. У сезоні 23/24 на його рахунку 25 результативних дій у 33 матчах!


Layo: Щоб претендувати на попадання до Ліги чемпіонів, у твоїй команді мають бути екстраординарні гравці. Ми маємо Довбика, який продовжує змагатися за звання найкращого бомбардира Ла Ліги. Без нього ми цього сезону б претендували максимум на Лігу конференцій.


Pons: Усі хвалять Довбіка і порівнюють його з Беллінгемом. Я скажу дивовижну думку. Довбик не є найкращим гравцем "Жирони" цього сезону. Він чудовий гравець, він багато забиває, але він не найкращий. Беллінгем - найкращий гравець "Реала", без нього мадридський клуб розвалиться. Тому для мене взагалі дивно, що хтось порівнює найкращого гравця найсильнішого іспанського клубу із Довбиком. Те, що українець є найкращим бомбардиром Ла Ліги зараз – це вирок для гравців "Реала" та показник їхнього реального рівня. А також хороша підказка для тих, хто запитує, що було б із "Реалом" без допомоги арбітрів.


Simmons: Журналісти кажуть, що УЄФА не дозволить "Жироні" грати у Лізі чемпіонів разом із "Манчестер Сіті". Якщо це справді так, то навряд чи ми зможемо залишити своїх найкращих гравців, які мріють зіграти у цьому турнірі. А першим продадуть Довбика.


Quiros: Вже зрозуміло, що "Жирона" не виграє Ла Лігу цього сезону. Нам потрібно зберегти місце у зоні Ліги чемпіонів, це пріоритетне завдання. Але все ж таки хотілося б, щоб хтось із гравців "Жирони" став найкращим цього сезону. Ідеально було б для команди допомогти Довбику виграти гонку бомбардирів.


Palazon: Минулого сезону найкращим бомбардиром Ла Ліги був Роберт Левандовский з 23 голами. На другому місці Бензема із 19 результативними ударами, а на третьому Хоселу із 16 голами. Виходить, Довбик вже повторив досягнення Хоселу, але цілком може досягти показника Бензема, та й Левандовський не так далеко. Але 7 голів у 8 матчах – це складне завдання. Однозначно можна сказати, що з кожним роком планка падає дедалі нижче.


Javini: Сподіваюся, що ці голи повернуть Довбику впевненість у своїх силах. Він потрібен "Жироні", щоб ми могли залишитися у топ-4 та потрапити до Ліги чемпіонів. Усі бачили, що без голів Довбика наш клуб мав серйозні проблеми.


Sabater: Він не забивав із 21 січня і був без голів протягом 8 ігор. Усі вже встигли поховати "Жирону" та самого українця. Але в таку відповідальну мить знову з'являється Артем Довбик, який робить дубль. Він забив уже 16 голів у чемпіонаті, і разом зі Стуані дарує "Жироні" перемогу, що нагадує про те, що Ліга чемпіонів для нас може стати реальністю, нехай навіть ми вже вибули із боротьби за золоті медалі. "Жирона" може потрапити до найпрестижнішого європейського турніру. І все це завдяки Довбику, Циганкову, Мічелу тощо. До історичного моменту для нашого клубу залишилося лише кілька кроків.

. Принаймні так про нього говорили б журналісти завдяки піар-службі "Барселони", яка з 16-річних юніорів робить зірок світового масштабу.\
Пять
Сховати
waleo, Барса за останні 5 років набрала 89 очок в Европі, Жирона - НУЛЬ!
Тому всі ці закиди визивають лише посмішку, Кривбас теж іде врівень Шахтаря, а Кожушко забив лише на 4 мячі менше Ваната, але чи говорить це про рівність сили клубів і нападників? І ми всі розумієм де буде Кривбас після зіткнення навіть з Антверпеном в кваліфікації.
В минулому році представники Ньюкасла теж розповідали як будують зоряне галактікос. Зіткнення з европейським футболом їх Титаніка показало, що гнуть пальці в своєму чемпіонаті це не грати в ЛЧ. З Жироною все буде ще більш жорсткіше.
Cullell: Мичелу нужно подумать про то, чтобы чаще играть в два форварда. Когда Довбик и Стуани играют вместе, им легче разбираться с защитниками, и мы чаще забиваем голы. Украинец - выдающийся форвард, но в одиночку ему сложнее противодействовать обороне, чем когда на поле есть Стуани.