16 грудня 2023 09:13
3

Олександр ХАЦКЕВИЧ: "До Шовковського результати "Динамо" були огидні"

Легенда мінського та київського Динамо Олександр Хацкевич очолював обидва рідні клуби, а також білоруську збірну й входив у штаб головної національної команди України. Звісно, сайт «Український футбол» скористався можливістю коротко розпитати думку Олександра Миколайовича про зміни в Динамо Київ.


– Зміна в Динамо Мірчі Луческу на Олександра Шовковського – плюс чи мінус для команди?


– Якщо ми беремо зараз ці чотири гри, що зіграла команда, то однозначно в плюс. До цього результати були огидні і видно було, що сама атмосфера в команді була теж не на найвищому рівні. А те що ми бачимо сьогодні – пішло команді в плюс.


Динамо потрібно додати в стабільності і в результатах. Сьогодні самі хлопці кажуть, що гра не так важлива, а головне результати.


– Що, на вашу думку, сьогодні змінилося в грі Динамо?


– Вони не претендують грати першим номером. Якщо взяти матчі з Кривбасом, останню з Металістом 1925, то команда більше на перехідному такому футболі, на контратаках забиває м'ячі. Але зрозуміло, що дві гри ще зіграли в більшості і мали перевагу як за рахунком, так і за гравцями.


Ну і почали забивати з прямих стандартів. За Луческу, по-моєму, останній раз гол забили зі стандартного положення, коли ще з Ференцварошем грали, Попов тоді забив, саме після штрафного (матч шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів сезону 2020/21, 1:0 – прим. «УФ»). Я знаю, що за Луческу команда над стандартами взагалі не працювала, а зараз вони працюють над цим компонентом і це приносить свої плоди.

скажімо так, він зробив все що було в його силах, щоб рівень клубу не падав стрімко як при Луческу. Свій звичний рівень в 1/8 ЛЕ ми якось намагались тримати.
Сховати
Умник, який звичний рівень? До нього за три роки було 2 чемпіонство, 2 групи ЛЧ + вихід з групи. А що у нього? нікому не потрібні Суперкубки? Ще й крутих дитячих тренерів розігнав
Тут він правий. Ще з часів Реброва огидні результати, з невеличким покращенням в перший рік діда. І цей діяч приложив і свою руку до цих огидних результатів.
Досі не можуть зрозуміти за що його головним тренером взяли