5 листопада 2023 16:39
2

"Без такого гравця дуже важко керувати командою": Луческу назвав єдиного досвідченого гравця "Динамо", який міг втілити у життя ідеї тренера

Колишній головний тренер «Динамо» Мірча Луческу, який подав у відставку після поразки від «Шахтаря» (0:1), розповів, із якими труднощами зіткнувся в таборі «біло-синіх» останнім часом.


«Це була делікатна ситуація. Місяць тому ми мали 6 очок фори проти «Шахтаря» та йшли прямо до чемпіонства. На жаль, Ярмоленко отримав травму. Йому довелося перенести операцію у Барселоні. Він вибув із ладу на чотири місяці. Він був єдиним досвідченим гравцем, який міг втілити у життя ідеї тренера. Без такого гравця дуже важко керувати командою. Коли у вас є більше таких футболістів, це навіть краще. Я втратив його».


«Майже у кожному матчі у нас вилучали одного гравця. В останні кілька хвилин ми пропустили два дурнуваті голи. «Динамо» має дуже молодий захист. Це нормально. Футболісти скуті між собою, у футболі трапляються такі явища, і ти не знаєш, що робити. Ми програли три гри поспіль. У цих умовах я взяв на себе всю відповідальність та сказав, що це нормально. Тренер завжди відповідає за результат. Нехай я буду тим, хто піде у відставку та в якомусь сенсі врятує команду», - заявив Луческу.


У нинішньому сезоні 34-річний Ярмоленко провів 6 матчів в УПЛ, відзначившись 4 голами та 1 асистом.


Раніше повідомлялося, що Ярмоленко зможе повернутися до активних тренувань «Динамо» у другій половині зимових зборів.

На мій погляд, втрата Сидорчука теж зіграла свою роль в падінні Динамо. Зараз опорна зона - прохідний двір. Дуже великі надії, що до Бражка, перетворились у велике розчарування. Подивимось, як він буде виглядати під керівництвом Шовковського.
Сховати
Santos, десь згоден хоча він і обрізався частенько але досвід і бажання боротись до кінця цей недолік переважували