15 жовтня 2023 16:30
3

Георгій СУДАКОВ: "Зінченко віддав мені неймовірну гольову передачу"

Учора в Празі збірна України перемогла Північну Македонію в матчі кваліфікації Євро-2024 з рахунком 2:0. Перший м'яч у ворота суперника забив півзахисник Георгій Судаков, який поділився своїми враженнями від зустрічі.


«Мій гол? Якщо не помиляюся, швидко вступили в боротьбу за м'яч, був відбір. Потім Сашко Зінченко віддав мені неймовірну передачу, а я пробив, і м'яч залетів у ворота. Із рикошетом. У другому ж таймі, якщо чесно, я пробив і впав, але побачив, що воротар таки потягнув. Чи класний сейв? Хочу ще раз переглянути цей момент на відео.


Ми очікували, що буде непростий поєдинок. Сильний суперник, який уже показав свій клас у Північній Македонії. У македонців дуже хороша атака, класні футболісти, які добре грають один в один. Але ми створили достатньо моментів і могли забити більше. Трохи забракло реалізації, але найголовніше, що є перемога й три очки.


Мені байдуже, із ким грати. Просто коли виступаєш за національну збірну, то проти тебе не буде грати якась слабка команда. Зараз усі на рівні. Тобто немає різниці — проти Англії чи проти Північної Македонії. Із такою підтримкою глядачів ти не можеш зупинитися ані на секунду. Ми її відчували і до матчу, і під час нього. Неймовірна атмосфера! Дуже хочеться подякувати всім уболівальникам. І тим, хто прийшов на стадіон, і тим, хто дивився цей поєдинок по телевізору й насолоджувався грою. Зараз нам важливо швидко відновитися, адже за два дні вже наступний матч, із Мальтою», — сказав Георгій Судаков.


Нагадаємо, матч відбору Євро-2024 між збірними Мальти й України відбудеться 17 жовтня в Та-Калі (початок — о 21:45 за київським часом).


Фото - УАФ

Неймовірна передача Зінченка - це що, стьоб Судакова? Пас довжиною в 5 см? По суті справи Зінченко лише торкнувся м'яча і вирішив, щоб далі діяв Судаков. Що тут неймовірного?
Сховати
Africanda-Плюс неймовірний фарт з рикошетом. Краще б мовчав та на матч з італійцями бутси з правильними шипами підібрав. От Караваю є чім похизуватись! :)
Africanda-S, Звісно, стьоб.