21 вересня 2023 14:37
3

"За все готовий був сплатити Суркіс": Алієв підтвердив слова Селезньова про Мілевського

Євген Селезньов в інтерв'ю сайту Sport-Express.ua заявив про те, що пропонував допомогу екс-форварду Динамо та збірної України Артему Мілевському і планував відвезти його до лікарні.


Справа в тому, що раніше Мілевський знявся у відеоролику, після чого вболівальники висловили стурбованість станом Артема, який під час запису був у нетверезому стані.


Колишній партнер Мілевського з київського Динамо та збірної України Олександр Алієв підтвердив слова Селезньова про свого товариша.


«Вчора Мілевський мав поїхати до лікарні. Ми домовилися з лікарем про все, щоб він ліг туди і лежав. Все це був готовий сплатити Ігор Михайлович Суркіс. Я з ним розмовляв. Він сказав: «Саню, я готовий все сплатити». Але до цього дня людина [Мілевський] не бере слухавки, не хоче.


Я був готовий упродовж п'яти чи шести місяців допомогти йому, але людина мене не чує. Він сам цього не хоче, от і все», – сказав Алієв у своїх соцмережах.


38-річний Мілевський завершив професійну ігрову кар'єру у 2021 році.


Алієв та Мілевський разом виступали за київське Динамо в період з 2002-го по 2012 рік. Футболісти провели 88 спільних матчів на полі.

Саня оказался со временем умнее
Сховати
Юрий, У Сані двоє дітей. Це велика відповідальність.
Сховати
Santos, ви маєте рацію