5 вересня 2023 11:49
10

"Він може проявити себе не гірше, ніж Луческу". Екс-тренер академії "Динамо" назвав свій варіант наступника Містера

Колишній тренер ДЮФШ Динамо Сергій Величко поділився своїм баченням щодо вибору наступника Мірчі Луческу на посаді головного тренера київського клубу.


«Думаю, Костюк. Я його поважаю, підтримую з ним відносини. Він ‒ комунікабельна людина, розвиває таланти, дає їм шанси та знає свою роботу. У нього вистачає досвіду, щоб очолити цю команду.

Гадаю, що він може проявити себе точно не гірше, ніж Луческу та деякі інші, які в Динамо отримували дуже великі гроші, але зазнали фіаско. Костюк може повести молодь за собою. Думаю, що під його керівництвом у Динамо могла б з’явитися справжня зірочка», – сказав Величко для Sport-express.
Луческу залишиться, не фантазуйте і все буде норм
Сашо буде
Костюк грає в прямолінійний бий-біжи. Але не здивуюсь, якщо Суркіс черговий раз переверне всю стратегію клубу.

Сьомін - комбінаційний футбол
Блохін - бий-біжи
Ребров - комбінаційний футбол
Хацкевич, Михайличенко - бий-біжи
Луческу - комбінаційний футбол
Костюк - бий-біжи

Це класика Ігоря Михайловича митатися від іспанців в дитячій школі до фізруків.
Сховати
HIM, Бажання якогось Величка (клишнього дитячого тренера) ще не значить, що він змінить Луческу. Більше шансів очолити Динамо після Луческу має Шовковський. І думаю, що це може стати добрим вибором.
Сховати
Юрий, від такого рішення я теж не в захваті. З наших, хотілося б побачити тренера з досвідом і який може чомусь навчити інсуючих гравців. На мою думку, це тільки Григорчук або Ребров.

А Шовковського хотілося б побачити спершу в ділі в клубі рангом нижче.
Сховати
Теж дуже хотів би подивитись на роботу Григорчука в Динамо. Він мабуть як ніхто з українців (не враховуючи Реброва) заслужив тренувати команду, яка бореться за чемпіонство. Але не з нашим щастям. У нас буде СаШо, Костюк, Мороз і так далі по списку
Юрий, Який з Сашо тренер не знає ніхто..навіть він сам..Ніде не тренував, немає свого штабу і т.д. Як тренер кіт в мішку
HIM, як на мене в Динамо концептуально вже багато років малюнок гри особливо не міняється, міняються лише тренери. Ну і якщо порівняти в креативному плані середню лінію часів першого Сьоміна та те, що є зараз, то це небо і земля.
Сховати
juice, рівень гравців тоді і зараз, це небо і земля
Сховати
Cossack 1927, так, я про це і кажу.