20 серпня 2023 18:57
52

"Чорноморець" – "Динамо" 3:2. Кияни програють одеситам в другий раз поспіль

"Чорноморець" - "Динамо" 3:2


"Чорноморець": 99. О.Шевченко - 45. Брагару, 5. Гучек, 3. Єрмаков, 9. Путря - 27. Васильєв, 8. Шпорн, 20. Авагімян, 77. Шторгін, 10 Хадіда - 11. Бойчук

Запасні: 31. Білик, 1. Варакута, 70. Ієде, 4. Ситников, 21. Ухань, 30. Данилюк


"Динамо": 35. Нещерет - 24. Тимчик, 25. Дячук, 34. Сирота, 2. Вівчаренко - 5. Сидорчук, 10 Шапаренко, 29. Буяльський, 7. Ярмоленко, 91. Волошин - 11. Ванат

Запасні: 1. Бущан, 6. Бражко, 8. Шепелєв, 9. Перріс, 20. Караваєв, 23. Малиш, 30. Діалло, 37. Царенко, 40. Біловар, 44. Дубінчак, 77. Беніто, 92. Рамадані


"Чорноморець" - "Динамо" ON-LINE


Прев'ю


Сьогодні "Динамо" зіграє в Одесі на стадіоні "Чорноморець" матч 4-го туру чемпіонату України проти місцевого "Чорноморця".


Кияни здобули перемоги в стартових двох турах.


Колектив з Одеси провів три поєдинки, набравши в них 6 балів.


Динамівці в сезоні забили 8 голів пропустивши 3. Натомість "Чорноморець" при 4-х точних ударах, має 2 пропущені м’ячі.


Кращим бомбардиром "Динамо" в поточному сезоні УПЛ – є Владислав Ванат, який забив 3 голи. У складі команди Романа Григорчука чотири гравці забили по одному м’ячу в чемпіонаті.


В четвер кияни провели 120-хвилинний матч в Ліги конференцій проти "Аріса", який завершився перемогою динамівців в серії пенальті. Зважаючи на цей факт, Мірча Луческу може застосувати ротацію в матчі УПЛ.


Під питанням участь в матчі захисника "Динамо" Дениса Попова, який через пошкодження пропустив матч Ліги конференцій проти "Аріса", але брав участь в тренуванні напередодні матчу з "Чорноморцем".


Орієнтовний склад "Динамо":

Бущан – Караваєв, Дячук, Сирота, Вівчаренко – Бражко, Андрієвський - Беніто, Царенко, Волошин – Ванат


Головним арбітром зустрічі буде Олександр Омельченко.


Пряма трансляція пройде на OTT-платформі Setanta Sports та на MEGOGO. "Динамоманія" о 17:00 проведе текстову онлайн-трансляцію.

Хлопчики,вам потрібно поміняти курс,їхати не в сторону Бухареста,а в сторону Херсона,видати вам лопати і будете рити окопи,хоч якась користь буде,є ще варіант залишитись в Одесі і торгувати кавунами на Привозі.Футбол це не ваше,не ганьбіться.Шовковський і Гусєв,прохання до вас,візьміть під руки Суркіса і зводіть до окуліста,може він бідолага осліп?
звичайно що Луческу уже старий тренер і його потрібно поважати, але жертвувати чемпіонатом та єврокупбками заради поваги це забагато, сьогодні Динамо має найсильніший склад чемпіонату - цим потрібно кристуватисмя а не жертувати... Луческу повине піти і крапка.
Сховати
Mario, З якого переляку Ви вирішили, що Динамо має кращій состав в УПЛ? Сирота, Дячук, Попов - найкращі захісники, Ванат - найкращий форвард? Та й воротарська позиція викликае багато запитань. Лише середня лінія, можливо, найкраща. І то, як на мій погляд, тильки на бумагі, бо і Буяла, а особливо Шапаренко, дуже далекі від своєї оптімальної форми.
Команде необходим Лужный, а возможно и Залужный.
Не бачив перший тайм але по другому: цілком закономірна перемога одеситів! Роки дватри тому здивувався б і засмутився - зараз сприймаю все ,як є, що ДК може програти в УПЛ кому завгодно!8Центральні захисники - це просто П...цЬ! Тепер итання не стоїть хто переможе за вихід в лігу конференцій, а лише скільки голів ми пропустимо в 2х матчах : 6 ? 7? чи більше?
Динамо після виснажливого матчу єврокубка виглядало досить непогано, але захист - це щось. Чемпіонат підіймається з дна, буде жарко, і тим цікавіше) Маркевич ще вернеться надіюсь в наступному сезоні. Ото заруба була б. Зараз ще Шахтар в нічию якусь зіграє. Але не забуваємо війна ще триває...
А мені подобається дивитися як вони бігають, метушаться, пітніють, п'ють водичку. Циган щось волає своєю циганською, плюється, маше руками.
Хлопці, звикайте. Це славетний клуб Динамо Київ зразка 2023 року.
Сховати
Цей Цыган проробить ще більше ніж у Шахтарі і виграє Єврокубок, треба робити коректування в ЦЗ, це позиція набер ван, а інші ще наберуть форму!
Сховати
Артем, троль
Сховати
Побачиш я тоді також поржу:) ну про єврокубок я загнув)
Какое убожество, нет слов, промолчу.
Хотів би бачити Григорчук в більшому клубі, він давно заслужив.
Кращі гравці,як завжди Дячук і Сирота.Цигана вважаю ворогом,який нічого не дав Динамо,якщо хтось не згоден,аргументуйте чого він навчив.
Це повний капець !