18 серпня 2023 08:21
3

"Бущан спровокував конфлікт своїми жестами". Грецькі ЗМІ – про матч "Динамо" - "Аріс"

Грецькі журналісти вважають, що "Динамо" не було сильнішим за "Аріс" у матчі-відповіді та у протистоянні в цілому, але український клуб був більш удачливішим. Він зумів використати нечисленні моменти, тоді як "Аріс" мав забивати значно більше голів, але реалізація моментів залишається слабким місцем грецького клубу. Головним героєм та антигероєм матчу назвали Бущана. Український воротар "витяг" цей матч для "Динамо". Завдяки йому вдалося пройти до наступного раунду. Але також Бущан, за словами грецьких журналістів, спровокував бійку на полі провокаційними жестами на адресу вболівальників "Аріса" (при цьому замовчується, що вони також провокували українців як у першому, так і в другому матчах).


Gazzetta.gr

"Бущан спровокував конфлікт своїми жестами", - грецькі ЗМІ - про матч "Динамо" - "Аріс" - изображение 1


"10 гравців "Аріса" програють у серії пенальті", - журналіст видання Gazzetta.gr пише про те, що везіння було на боці "Динамо", хоч "Аріс" заслуговував на більше і мав виходити в наступний раунд, щоб зіграти там із " Бешикташем".

- "Аріс" намагався щосили, але успіх знову був не на його боці, і його було вибито після серії пенальті (5:6) київським "Динамо" у Бухаресті, достроково завершивши європейську подорож цього року.

І все ж "Аріс" заслужив більше, ніж отримав. Виліт з гри в серії пенальті означає, що він, як мінімум, не був слабшим за "Динамо". Однак він поплатився за свої дві необережності у захисті, і хоча до кінця першого тайму "Аріс" вийшов уперед, він не зміг утримати перевагу. Незважаючи на те, що "Аріс" догравав матч вдесятьох, він мав великі шанси у додатковий час, щоб не доводити матч до серії пенальті, де відразу два гравці не реалізували своїх ударів.

Показово, що знову найкращим гравцем "Динамо" можна назвати Бущана. Він справді рятував команду, і саме воротар зробив усе, щоб "Динамо" вийшло у плей-оф Ліги конференцій. "Аріс" заслуговував на кваліфікацію, але поплатився за дві необережності у захисті. В овертаймі він мав дедалі більші моменти, але він ними теж не скористався. І поступився в жахливій серії пенальті.

Вже після фінального свистка Бущан побіг у бік уболівальників "Аріса" та показав їм провокаційний жест, чим розлютив не лише фанатів, а й гравців грецького клубу. Український воротар спровокував конфлікт своїми жестами. Арбітр змушений був "нагородити" учасників бійки жовтими картками.


SDNA


"Бущан спровоцировал конфликт своими жестами",- греческие СМИ – о матче "Динамо" - "Арис" - изображение 2


"Шкода "Аріс", - журналіст сайту SDNA пише про те, що грецький клуб створив чудові моменти, але слабка реалізація та невдача завадили пройти в наступний раунд. Після таких матчів залишається відчуття, що клуб був здатний на більше, якби успіх на його боці.

- "Аріс" створив достатньо моментів, щоб виграти у "Динамо", а не переводити гру в екстра-тайми, а потім і в серію пенальті. 11-метрові удари – це більша гра нервів. У "Динамо" нерви були міцнішими, українці промазали один раз, а греки не реалізували дві спроби. Головним героєм "Динамо" можна вважати Бущана. "Аріс" атакував навіть після того, як залишився вдесятьох. Якби не український воротар, не було б серії пенальті та перемоги "Динамо". Після закінчення гри той же Бущан спровокував конфлікт на полі, показавши жест у бік уболівальників "Аріса". Арбітр роздав жовті картки найактивнішим учасникам конфлікту. Головний тренер "Аріса" вже встиг відреагувати на поведінку Бущана та назвав його поступок ганебним.

Тепер київське "Динамо" зіграє в наступному раунді з "Бешикташем", а "Аріс" знову швидко залишає єврокубки, ніби доводячи, що недаремно вболівальники говорять про прокляття.

Nova Sports


"Бущан спровоцировал конфликт своими жестами",- греческие СМИ – о матче "Динамо" - "Арис" - изображение 3


"Аріс" був сильнішим, але далі проходить "Динамо", - журналіст сайту Nova Sports розповідає про гарну гру грецького клубу і дивується тому, що в результаті "Аріс" не зміг пройти далі, хоча явно більше заслужив зіграти з "Бешикташем" у раунді плей-оф.

- "Аріс" кілька разів "доторкнувся" до раунду плей-оф. Він не лише першим забив гол, а й створив достатньо моментів, щоб не доводити гру до серії пенальті. Навіть граючи вдесятьох "Аріс" виглядав сильніше. Здавалося, що українці показали свій максимум, але номінальні гості не змогли свою перевагу реалізувати в голи. У серії пенальті українцям також більше пощастило, вони не використали один момент, а "Аріс" - два. Відмінно проявив себе під час матчу воротар "Динамо", який неодноразово рятував команду. На жаль, він також став антигероєм матчу, коли вирішив спровокувати вболівальників "Аріса" після фінального свистка. Тренер "Аріса" назвав ганебною таку поведінку. Грецький клуб завжди виступав проти будь-якого насильства, тому не заслужив такого ставлення до себе та своїх уболівальників.
Згадався Міля і його знаменитий жест "кріт повинен сидіти під землею"! Все вірно зробив Жора. Відповідати мразоті, яка бажає твоєї нації знищення завжди потрібно. Нехай тепер підори дрочать на турків, яки їх віками драли.
Поганому танцюристу ... все щось заважає! Греки завжди вилизували москалю, потворна нація!

Это карма, уроды!