20 липня 2023 11:46
5

ЗМІ: Нападник "Динамо" не вразив Луческу і буде шукати нову команду

Як стало відомо Sport.ua, 19-річний нападник «Динамо» Ігор Горбач в літнє міжсезоння залишить команду. Форвард не вразив наставника «біло-голубих» Мірчу Луческу на зборі в Австрії.


За інформацією джерела, Горбач піде в оренду, де матиме можливість здобувати ігрову практику. Серед потенційних клубів розглядаються команди УПЛ та європейські клуби. Контракт гравця із «Динамо» дійсний до кінця 2024 року.

Відзначимо, що Ігор Горбач є основним нападником збірної України 2004 року.
А мне ещё жалко, что Викентия Волошина отдали, хоть он и не нападающий.
Як шкідництво якесь. Русин, Ісаєнко, Попов... Тепер Горбач. Усі "не такі"! А попереду бігає Беніто, бо справжніх нападників "містер" розігнав.
Навіть з Раміресом та Шкуріним можна було працювати...
Сховати
i-Graupera, Ванат
Сховати
Google, Ваннату дуже пощастило що він залишився один в обоймі нападник та сміг завоювати своє місце під сонцем! Бо на мою думку у діда дуже специфічні вимоги до нападників! У нас був бєсєдін який рік незабивав але залізобетонно потрапляв у старт! За часів у кротостані у нього були адріано та брандао залізобетонні! Якесь збочення якщо чесно!
Сховати
trahim, Вам не нагадати результати Лучєску з "буратінами" Брандау і Адріано? Більше того, скажу Вам "страшну" річ, сам великий Лобановський не завжди віддавав перевагу техничним футболістам! Він працював тільки з тіми футболістами яки його розуміли і повністю виконували всі його вимоги. Як приклад, можу назвати им'я любимця киян 70-х Віктора Насташевского, а в сбірній Федю Черенкова, а більш свіжіший - Леоненко.