9 травня 2023 21:34
8

Каха КАЛАДЗЕ: "Невже ми знищимо російську економіку, якщо на їхній ринок не надійдуть грузинські вино та сільгосппродукція?"

Фото - ua.depositphotos.com


Колишній захисник «Динамо», нині мер Тбілісі Каха Каладзе пояснив, чому не підтримав запровадження Грузією економічних санкцій проти Росії.


«На нас нападають, мовляв, ми не приєдналися до санкцій. Я хочу запитати будь-яку розсудливу людину. Невже якщо грузинське вино та грузинська сільгосппродукція не надійдуть на російський ринок, то цим ми знищимо російську економіку? Це повний абсурд.

Ми ж, навпаки, нашкодимо нашим нужденним людям. Тим, хто працює 24 години на добу, щоб заробити собі на шматок хліба. Навіщо закривати людям ці можливості? Можливості для того, щоб попрацювати, продати свої продукти та отримати гроші. Адже ці гроші все одно заходять до Грузії.

Коли я перебуваю у владі країни і знаю, що це зашкодить, чому я маю робити цей крок? Чому я маю робити нещасною свою країну?» - сказав Каладзе.
пам'ятаю як воно ще грало за Динамо і повірити не міг , що провівши стільки років в Україні тепер це гівно буде так говорити . гидко
Ну якби це опудало було б справді розсудливою людиною можна було б спробувати пояснити, а так немає чого і час марнувати.
Яке ж воно кончене.
Соромно, що воно грало в Україні.
Сховати
Ватель, політика псує людей(
Сховати
VoValdo, Думаю, що він був зіпсований вже до політики.

"Скажи, хто твій друг, і я скажу, хто ти".

Син голови КС розбив "Lamborghini" Кахи Каладзе.
https://www.pravda.com.ua/news/2009/03/26/3831724/index.amp

У схемі з угнанными елітними авто фігурує син екс-голови КСУ, - джерело
https://www.rbc.ua/ukr/news/sheme-ugnannymi-elitnymi-avto-figuriruet-1582733212.html/amp



Сховати
allegro, Поггоджуюся, його споганило бабло та оточення!
VoValdo, вона їх розкриває
Ватель, я навіть не можу представити, як болить Шевченку, якому довелось грати з цим лайном у Динамо і у Мілані.