10 квітня 2023 19:27
1

"Вирішить тільки він сам". Джерело оцінило можливість повернення Цитаішвілі до "Динамо"

Журналіст Ігор Циганик розповів у телеграм-каналі «FootballHub» про можливість повернення Георгія Цитаішвілі до «Динамо».


– Я вам відповім таким чином: тільки сам Цитаішвілі може вирішити, чи повертатися йому в «Динамо», чи ні. Він, скориставшись минулого року своїм грузинським паспортом і анексом, він поїхав грати за польську команду.


Зараз закінчується цей сезон і в нього чинний контракт, тому, в принципі, він повинен повернутися до «Динамо». Але якщо ФІФА прийме рішення, що всі закордонні футболісти можуть скористатися призупиненням контракту на наступний сезон, то Цитаішвілі так само може це зробити.


Зараз ніяких механізмів, щоб змусити виступати його за «Динамо», немає. І тільки він сам може приймати рішення, де йому грати. Він був би корисним зараз «Динамо». Але чи хоче він жити в країні, в якій зараз йде війна – це питання до Цитаішвілі.
7 матчів в основі - 1 гол, з лютого наскільки я розумію його взагалі переведено до другої команди. Цікаво, чи це проблеми з дисціпліною чи гаряча грузиньска кров і там вирішили, що переросла рівень ;-)
PS. Списати і забути, як має зробити кожен клуб, що себе поважає і не є прихистком для всіх невдах і нездар.