4 квітня 2023 18:50
1

"Осієк" жорстко покарав Чеберка за демарш після пропозиції з МЛС

Хорватський "Осієк" застосував санкції до українського захисника команди Євгена Чеберка. Як раніше повідомляв Footboom, українець отримав пропозицію від клубу MLS. Після цього він відмовився їхати на на матч чемпіонату Хорватії з "Рієкою", щоб підштовхнути "Осієк" до цього трансферу. Це при тому, що керівництво клубу чітко сказало перед цим гравцеві, що трансфер обговорюватиметься не раніше літа.


Як наслідок, клуб серйозно покарав Чеберка. І не тільки штрафом - футболіста виключено зі складу першої команди до особливого розпорядження.


"Євген Чеберко був оштрафований відповідно до регламенту клубу і тренуватиметься окремо від команди до подальшого повідомлення після того, як сказав тренеру Боримиру Перковичу, що не готовий грати матч проти ХНК "Рієка" і що він не хоче їхати з командою.


"Осієк" завжди правильно ставився до гравця у виконанні його зобов'язань, фінансових боргів до того ж не має, більшу чуйність проявляв у ситуації, коли його Батьківщина була охоплена вихором війни, і на знак підтримки з тієї ж причини був капітаном команди на матч проти клубу "Вараждіна" Єдине, про що ми просили натомість, то це про професійне ставлення, якого, вочевидь, напередодні однієї з найважливіших ігор сезону ми не отримали. Якими б вимогливими не були результати, будь-який вид шантажу, гри на репутації клубу або постановка власних інтересів вище за інтереси НК "Осієк" неприпустимі", - заявили в клубному керівництві, слова якого наводить видання sportske.jutarnji.hr.


Нагадаємо, Євген Чеберко грає за "Осієк" із сезону-2020-2021. У поточному сезоні в його активі 14 матчів (46 матчів - загалом), результативними діями українець не відзначався.

не професійно з його боку