16 жовтня 2022 18:53
74

"Шахтар" – "Динамо" 3:1. Кінець ери Луческу?

"Шахтар" – "Динамо" 3:1


"Шахтар":
81. Трубін - 26. Конопля, 5. Бондар, 22. Матвієнко, 15. Михайличенко - 6. Степаненко, 21. Бондаренко, 8. Судаков, 10. Мудрик, 11. Зубков - 2. Траоре
Запасні: 1. Шевченко, 30. П'ятов, 4. Кривцов, 7. Тотовицький, 14. Сікан, 16. Криськів, 17. Джурасек, 19. Кулаков, 20. Топалов, 29. Назарина, 32. Козик, 34. Петряк

"Динамо": 35. Нещерет – 24. Тимчик, 25. Забарний, 34. Сирота, 2. Вівчаренко – 5. Сидорчук, 8. Шепелєв, 29. Буяльський, 15. Циганков, 20. Караваєв – 11. Ванат
Запасні: 74. Ігнатенко, 4. Попов, 6. Бурда, 7. Кабаєв, 9. Перріс, 18. Андрієвський, 19. Гармаш, 22. Лонвейк, 30. Діалло, 41. Бєсєдін, 44. Дубінчак, 94. Кендзьора


«Шахтар» - «Динамо» ON-LINE


Прев'ю


У неділю, 16-го жовтня, «Динамо» зустрінеться зі «Шахтарем» у рамках 7-го туру чемпіонату України. До слова, це Класичне стане першим для команд з моменту повномасштабного вторгнення рашистів до України.


Номінально домашній матч «гірників» пройде у Львові на місцевому стадіоні «Арена Львів». Тривалий час ходили розмови, що зустріч може відбутися у Лондоні або Варшаві, і динамівці всіляко підтримували таку ідею, однак в донецькому клубі чомусь цього не захотіли.

До очного протистояння «Динамо» та «Шахтар» підходять у різному турнірному становищі. Поки підопічні Мірчі Луческу посідають 8-му сходинку із 9-ма очками в активі, команда Ігора Йовічевіча – на 2-й сходинці, маючи 13 залікових балів.

Не можна не згадати й про фактор втоми. Як відомо, посеред тижня обидва колективи грали свої єврокубкові поєдинки: «Шахтар» у вівторок зіграв з «Реалом» (1:1), а «Динамо» у четвер зустрілося з французьким «Ренном». Як наслідок, динамівці мали на 2 дні менше відпочинку.

Щодо кадрових втрат, то «біло-синім» і надалі не допоможуть троє гравців, які ще раніше вибули на тривалий термін – воротарі Георгій Бущан і Денис Бойко та хавбек Микола Шапаренко. Натомість у «Шахтаря» за таких же причин не зіграє захисник Віктор Корнієнко, а ще невизначеною залишається участь Мар’яна Шведа і Андрія Кулакова (обидва тренувалися за індивідуальною програмою).

Орієнтовний склад «Динамо»:

Бойко – Тимчик, Забарний, Сирота, Дубінчак – Сидорчук, Шепелєв, Буяльський, Циганков, Кабаєв – Бєсєдін

Головним арбітром зустрічі призначено Катерину Монзуль.

Транслюватиме матч Setanta Sports на своїй OTT-платформі. «Динамоманія» о 17.00 проведе для вас текстову онлайн-трансляцію поєдинку.
Эра для меня это что то большое, глобальное, значимое! А Луческу... единственное, то, что он тренировал нашего непосредственного конкурента- это и вызвало резонанс. В игру команды он не внес ничего революционного, интересного, искрометного футбола я не видел ни в одном из матчей под его руководством! Пусть уже уходит, дай Бог ему здоровья на пенсии!
Буду рад если в еврокубки киевляне не попадут. доигрались. Многие кричали шахта без бразильцев будет хуже киевлян но нет бразильцев результат есть. А что Динамо всех к ебеням продать
Сховати
Андрей Николаевич Шевченко, кому?))
Сховати
Paketik, в первую лигу
Треба суркісятині заборонити вести бізнес в Україні, як колаборантам, тоді ці упирі продадуть клуб.
Чекаємо парочку від Металіста,просирати сезон потрібно голосно і як кажуть з тріском.
Порадували Нещерет і Ванат! Вважаю, гру «зробила» суддя! Без її допомоги, шахта би не виграла!
Сховати
Slava, ця Монзуль ще і в Лізі Європи нам нагадила, тому в нас 0 очок.
Парадокс - я ждал поражения Динамо. По-другому ни Суркис ни Луческу не понимают!
Це не проблема гравців, тренерів чи масажистів, тут риба і справді гниє з голови.. Шахтар попри значно більші втрати зміг перебудуватись, - запросити Шведа, Михайличенка, Зубкова, Назаируну що для УПЛ є однозначно пдсиленням, а що зробило Динамо, в ектреному порядку взяли Кабаєва? Прийшли Лонвейк і Періс для того щоби посидіти на лавці? Шапаренко травмувався і все, централ поля у нас просто не має.. Суркіс загрався з клубом, це просто іграшка у руках олігарха, який можливо і любить це Динамо але гроші які напевне прокручуються через клуб є важливішими.. А Луческу? можна змінити безліч тренерів, але якщо залишити цю саму селекцію, менеджмент та організаційну модель клубу - це не змінить нічого!
Сховати
Mario, Да ? Еще полгода назад ты бы плевался , если бы мы взяли Шведа ,Назарину или Михайличенко .Кричал бы у нас лучшая молодежь .
Сховати
Friday, пів року назад уже була війна, і було зрозуміло що сюди ніхто з іноземців не приїде.. тому думаю так, навіть такому підсиленню був би радий. Команда просто не працювала, думали що вони уже на одній нозі чемпіонат виграють..
Суркіси на трибунах задоволені сидять.. Напевно, прийшли бабки за загнану колекцію вивезених годинників...
відставки не чекайте... Суркам все сподобалось((((
і в трійку призерів не попадемо((( ГАНЬБА!!!!!!